Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:26 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liber la lucrări Florin Pocora de la PG Delta Electron SRL şi Gabriel Bajdechi de la Rin Food & Bar SRL ridică un bloc de şapte etaje

ro

03 Feb, 2018 00:00 2443 Marime text
Societăţile PG Delta Electron SRL şi Rin Food & Bar SRL au primit răspuns de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, de la care solicitaseră aviz de mediu pentru construirea unui bloc de şapte etaje.
 
Astfel, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat investitorii asupra luării deciziei etapei de încadrare: „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul «Construire imobil p+7e cu garaje la parter şi locuinţe la etajele 1 - 7». Investiţia imobiliară va fi situată în oraşul Năvodari, Mamaia Nord, strada Promenada, lot 3, 1. 

PG Delta Electron SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Societatea este controlată de Cornel Florin Pocora, născut pe 4.08.1974, în Constanţa, cu 60% din capitalul social, şi Elena Pocora, născută pe 10.05.1977, în Medgidia, cu 40% din capitalul social.
 
Administratorul firmei, care execută lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Cornel Florin Pocora. Printre activităţile secundare se numără: pescuitul maritim, pescuitul în ape dulci; prelucrarea şi conservarea peştelui, a crustaceelor şi a moluştelor; fabricarea de uşi şi ferestre din metal; construcţia de nave şi structuri plutitoare; lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane; construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; comerţ cu ridicata al echipamentelor şi al furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire; comerţ cu ridicata al deşeurilor şi al resturilor; comerţ cu ridicata nespecializat; comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, al băuturilor şi al produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe; comerţ cu amănuntul al textilelor, al îmbrăcămintei şi al încălţămintei efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; activităţi de arhitectură; activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea; activităţi generale de curăţenie a clădirilor şi multe altele.
 
În anul 2014, firma a avut 70 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 9.111.355 de lei şi un profit de 465.871 de lei. De asemenea, în anul 2015, firma a avut 68 de salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 23.476.507 lei şi un profit de 9.034.619 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 64 de salariaţi, o cifră de afaceri de 4.345.445 de lei şi un profit de 280.120 de lei.
 
Numele lui Florin Pocora a apărut, în 2012, în dosarul unui ofiţer de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, acuzat de trafic de influenţă. De asemenea, în 2008, Florin Pocora s-a aflat în atenţia poliţiştilor de la Investigarea Fraudelor, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare de produse contrafăcute şi utilizarea fără drept a unei sigle sau a unei embleme.

Contracte cu bani publici

Primăria Mircea Vodă a atribuit, în anul 2010, un contract pentru reabilitarea aleilor pietonale din localitatea Mircea Vodă, în valoare de 492.023 de lei, societăţii PG Delta Electron SRL. Contra sumei de 4.352.432 de lei, firma lui Florin Cornel Pocora a executat, în 2013, lucrările de construcţie a canalizării de ape reziduale în comuna constănţeană Rasova.
 
În urma procedurii de achiziţie publică organizate în 2012, Primăria Mircea Vodă a atribuit contractul „Proiectare şi execuţie pietruire străzi în localităţile Mircea Vodă şi Satu Nou“ societăţii PG Delta Electron SRL, pentru suma de 630.642 de lei. În anul 2011, firma a obţinut un contract pentru „lucrări de pietruire drumuri de pământ în intravilanul comunei Corbu“, în valoare de 488.851 de lei. În 2010, PG Delta Electron SRL a obţinut contractul de „execuţie puţ forat cu bazin de acumulare, staţii de pompare, staţie de clorinare şi reţea de distribuţie apă potabilă în localitatea Luminiţa“, în valoare de 313.107,38 de lei. În anul 2009, PG Delta Electron SRL a obţinut un contract cu Primăria Mircea Vodă pentru executarea lucrărilor de construire a „aleilor pietonale în Satu Nou“, în valoare totală de 139.887 de lei. 

Rin Food & Bar SRL, în datele Registrului Comerţului 

Cu sediul social în municipiul Constanţa, firma a fost înmatriculată în anul 2014. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Rin Food & Bar SRL este controlată de
Gabriel Bajdechi, născut pe 1.04.1968, în Constanţa, şi Mariana Bajdechi, născută pe 12.07.1969, în Năvodari, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de „restaurante“.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea tutunului; creşterea altor bovine; creşterea cailor şi a altor cabaline; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; pregătirea seminţelor; fabricarea margarinei şi a altor produse comestibile similare; fabricarea zahărului; fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase; prelucrarea ceaiului şi a cafelei; fabricarea de articole de lenjerie de corp; fabricarea altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii n.c.a.; fabricarea articolelor din blană; fabricarea celulozei; fabricarea altor produse din cauciuc; fabricarea altor maşini şi utilaje de utilizare generală n.c.a.; fabricarea de biciclete şi de vehicule pentru invalizi; construcţii hidrotehnice; lucrări de instalaţii electrice; intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii; intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane; comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor, comerţ cu ridicata al animalelor vii, comerţ cu ridicata al blănurilor, al pieilor brute şi al pieilor prelucrate, comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor, comerţ cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul al covoarelor, al carpetelor, al tapetelor şi al altor acoperitoare de podea, în magazine specializate, depozitări, hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere, activităţi de post-producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, activităţi de distribuţie a filmelor cinematografice, video şi a programelor de televiziune şi multe altele.
 
În anul 2014, firma cu 34 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.486.209 lei şi un profit de 37.737 de lei. De asemenea, în anul 2015, Rin Food & Bar SRL a avut 42 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 4.266.273 de lei şi un profit de 739.762 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată în felul următor: 35 de salariaţi, cifră de afaceri de 4.442.041 de lei şi un profit de 767.914 lei.
 
Citeşte şi:
 
Contract de aproape jumătate de milion de lei Firma lui Pocora a construit aleile pietonale din Mircea Vodă (documente)

Ti-a placut articolul?

Comentarii