Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ inițiat de Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL Este vizat un teren de pe malul lacului Siutghiol - zona Campus Universitar din Constanța (DOCUMENT)

ro

06 Jul, 2023 00:00 1590 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat în consultare propunerile de elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru zona mal lac Siutghiol, zona Campus Universitar, lot 1 din municipiul Constanța
  • Inițiatorul PUD-ului sunt Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL iar elaborator este SC Aria Concept Architecture SRL, urbanist Roxana Mărculescu
  • Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până pe 18 iulie a.c., în atenția Serviciului Planificare Urbană și Mediu
  • Comunicarea rezultatelor se va face în perioada 19.07.2023-29.07.2023
  • Prezenta documentaţie de urbanism se realizează în vederea obținerii autorizației de construire pentru un imobil P+2E cu destinația de locuință unifamilială
 
 
Primăria Constanța a lansat în consultare propunerile de elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru zona mal lac Siutghiol, zona Campus Universitar, lot 1 din municipiul Constanța.

Inițiatorul PUD-ului sunt Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL iar elaborator este SC Aria Concept Architecture SRL, urbanist Roxana Mărculescu.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până pe 18 iulie a.c., în atenția Serviciului Planificare Urbană și Mediu.

Observatiile pot fi transmise prin email: primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa Primăria Municipiului Constanța - Bd. Tomis,nr. 51, etaj 2,cam.212, sau depuse la registratura de la Centrul de Informare Cetăteni, din incinta City Park Mall.

Comunicarea rezultatelor se va face în perioada 19.07.2023-29.07.2023.

Prezenta documentaţie de urbanism se realizează în vederea obținerii autorizației de construire pentru un imobil P+2E cu destinația de locuință unifamilială.

Terenul pe care se realizează construcția are 703mp și se doreste modificarea retragerilor laterale și posterioare minime stabilite prin PUZ aprobat cu HCL nr.109/2017,166/2017 și 253/2018.

Documentaţia de urbanism se corelează cu prevederile planurilor urbanistice anterior aprobate, în concordanță cu funcţiunile existente, cu vecinătăţile imediate şi cu solicitările populaţiei,reglementând aprevederile stabilite prin PUZ aprobat cu HCL nr.109/2017,166/2017 și 253/2018,conform legii 350/2001 și prin Normele metodologice de aplicare a legii 350/2001.

Conţinutul documentaţiei de urbanism tratează următoarele categorii de probleme:
- circulatiile auto si pietonale
- organizarea urbanistic-arhitecturală în funcţie de caracteristicile zonei urbane
- indici şi indicatori urbanistici (retrageri,regim de aliniere, regim de înălţime, POT, CUT
etc.)
- dezvoltarea infrastructurii edilitare
- statutul juridic şi circulaţia terenurilor
- actualizarea planurilor topografice.


Documentaţia de urbanism PUD avizată şi aprobată de către Consiliul local al municipiului Constanţa conform prevederilor legale în vigoare, va deveni instrumentul de reglementare urbanistică al Primăriei Municipiului Constanţa în activitatea de gestionare a spaţiului construit din zona studiată.
 
Despre Genesis Concept SRL
 
Firma Genesis Concept a fost înființată în 2017 și are sediul social în Constanța, pe strada Smaraldului nr. 13, având obiectul de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Societatea este deținută și administrată de cetățeanul grec Pertsemlidis Drakos Karolos Pantelis, al cărui nume se leagă și de Nautica Concept SRL Constanța.
 
În 2022, Genesis Concept SRL a declarat doi angajați, profit de 2,620,400 lei și cifra de afaceri de 4,319,265 lei.

Despre Liber Sav SRL
 
Liber Sav SRL a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în Constanța, pe strada Oleg Danovski, nr. 24 Bis, având ca obiect de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Societatea este deținută și administrată de Marioara Rusa, al cărei nume se leagă și de Nautica Concept SRL Constanța (alături de cetățeanul grec Pertsemlidis Drakos Karolos Pantelis, asociatul și administratorul Genesis Concept SRL).
 
În anul 2022, Liber Sav SRL a declarat un angajat, profit de 2,151,478 lei și cifra de afaceri de 4,375,953 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Două blocuri cu patru etaje s-ar putea ridica în Mamaia Nord. Investitorii, trei companii din Constanța!


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii