Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

First Tower - undă verde de la Primăria Constanța pentru un imobil de șase etaje pe aleea Universității

ro

15 Nov, 2018 00:00 1957 Marime text
First Tower SRL, controlată de Pariza Tudor și Giumba Dănuț, continua demersurile pentru ridicarea unui imobil de șase etaje pe aleea Universității.
 
Pe data de 14 noiembrie, Primăria Constanța a emis Autorizația de construire nr. 1624 pentru SC First Tower SRL, care constă în „Construire imobil locuințe colective cu spațiu comercial și birouri la parter D+P+6e, curți de lumină, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Imobilul este realizat pe aleea Universității nr. 38 din municipiul Constanța.
 
Reamintim că First Tower SRL a solicitat, în luna septembrie 2018, de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanta aviz de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuințe colective cu spațiu comercial și birouri la parter D+P+6e, curți de lumină, împrejmuire teren și organizare de șantier“. La acea vreme, APM Constanța a precizat că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului“, pentru proiectul „Construire imobil locuințe colective cu spațiu comercial și birouri la parter D+P+6e, curți de lumină, împrejmuire teren și organizare de șantier“.
 

Despre First Tower SRL

 
Potrivit Registrului Comerțului, firma a luat ființă în anul 2011 și are sediul social în orașul Ovidiu. Capitalul social subscris, de 50.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Pariza Tudor și Giumba Dănuț, fiecare asociat cu 50% din capitalul social. Pariza Tudor este administratorul firmei, care se ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.500 de lei și un profit de 18.193 de lei. În anul fiscal 2015, First Tower SRL a avut zero salariați, o cifră de afaceri de 3.000 de lei și un profit de 2.449 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, cifră de afaceri de 4.214.900 de lei și profit de 379 de lei.
 
Citește și:
 
First Tower a primit răspuns de la APM Constanța. Firma investește într-un bloc de șase etaje, pe strada Universității

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii