Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

First Tower SRL, demersuri pentru ridicarea unui imobil pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

05 Feb, 2019 00:00 531 Marime text
Pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 313 din municipiul Constanţa va fi ridicat un bloc de şase etaje. Societatea First Tower SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 1 februarie, de la Primăria Constanţa, un act de urbanism. Este vorba despre autorizaţia de construire nr. 162, care constă în: „Construire imobil S+P+6 etaje locuinţe colective cu spaţii comerciale şi servicii la parter, împrejmuire teren şi organizare teren“.
 
Reamintim că, pe data de 14 noiembrie 2018, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 1624 pentru SC First Tower SRL, care constă în „Construire imobil locuinţe colective cu spaţiu comercial şi birouri la parter D+P+6e, curţi de lumină, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Imobilul este realizat pe aleea Universităţii nr. 38 din municipiul Constanţa. De asemenea, First Tower SRL a solicitat, în luna septembrie 2018, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanta, aviz de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective cu spaţiu comercial şi birouri la parter D+P+6e, curţi de lumină, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. La acea vreme, APM Constanţa a precizat că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului“, pentru proiectul Construire imobil locuinţe colective cu spaţiu comercial şi birouri la parter D+P+6e, curţi de lumină, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.
 

Despre First Tower SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 2011 şi are sediul social în oraşul Ovidiu. Capitalul social subscris, de 50.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Pariza Tudor şi Giumba Dănuţ, fiecare asociat cu 50% din capitalul social. Pariza Tudor este administratorul firmei, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.500 de lei şi un profit de 18.193 de lei. În anul fiscal 2015, First Tower SRL a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri de 3.000 de lei şi un profit de 2.449 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, cifră de afaceri de 4.214.900 de lei şi profit de 379 de lei.
 
Citeşte şi:
 
First Tower - undă verde de la Primăria Constanţa pentru un imobil de şase etaje pe aleea Universităţii

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii