Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru evaluarea impactului asupra mediului pentru investiția de la Olimp a companiei brașovene Alpin 2003 SRL

ro

18 Mar, 2023 00:00 1182 Marime text
  • Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, județul Constanta şi la sediul titularului, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-14.00
  • Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro
  • Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în municipiul Mangalia, Stațiunea Olimp, str. Olimp nr. 16, în sala de conferințe a Hotelului Novum by Thea Sea, în data de 04.04.2023, începând cu orele 14.00
  • Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr.23, până la data de 04.04.2023

Agenția pentru Protecţia Mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul: „Demolare Construcții Existente și Construire Complex Hotelier S+P+5E (hotel, restaurant, piscină, spații multifuncționale, spa), amenajări exterioare și împrejmuire teren”, amplasat în municipiul Mangalia, Stațiunea Olimp, Faleza Olimp nr. 10 și nr. 6, județul Constanța.
Titularul proiectul este societatea Alpin 2003 SRL, cu sediul în municipiul Brașov, Poiana Doamnei nr. 9, Hotel Alpin, județul Brașov.

Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-14.00.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro/.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în municipiul Mangalia, Stațiunea Olimp, str. Olimp nr. 16, în sala de conferințe a Hotelului Novum by Thea Sea, în data de 04.04.2023, începând cu orele 14.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr.23, până la data de 04.04.2023.
 

Alpin 2003 SRL

Firma a fost fondată în 2016, are sediul social pe strada Poiana Doamnei nr. 9, Poiana Brașov, Hotel Alpin. Asociați sunt Claudiu și Ileana Roxana Aron, fiecare cu câte 50% cotă de participare la beneficii și pierderi. Cei doi sunt și administratorii firmei. În 2021, firma a raportat 146 de salariați, la o cifră de afaceri de 36,8 milioane lei, cu un profit de 7,45 milioane lei.
Cei doi soți sunt asociați și în Multi Trade Group SA; iar, aparte, Claudiu Aron mai apare în firmele Ambiance Resort SRL și Multi Trade SRL.
În august 2022, Claudiu Aron a cumpărat și Complexul Favorit din Poiana Brașov și investește peste 3 milioane de euro în reabilitarea sa.
Claudiu Aron a construit în 2003 şi hotelul K plus K Elizabeth din Capitală, pe care l-a vândut după doar doi ani unui austriac pentru 5 milioane de euro, bani folosiţi la modernizarea hotelului Alpin din Poiana Braşov, cumpărat în 2004.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Claudiu Aron de la Alpin 2003 SRL trebuie să realizeze evaluarea impactului asupra mediului pentru investiția de la Olimp
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii