Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celco SA extinde zona de exploatare a carierei de calcar de la Tașaul-Corbu. Mediul a oferit răspunsul

ro

27 Oct, 2023 17:00 909 Marime text
  • Este vorba de proiectul „Extinderea zonei de exploatare la cariera calcar „Tașaul-Corbu” cu 2,1 ha, propus a fi amplasat în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a oferit răspuns celor de la Celco SA, cu privire la investiția pe care o doresc realizată la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.
 
APM anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: „este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvată”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Extinderea zonei de exploatare la cariera calcar „Tașaul-Corbu” cu 2,1 ha, propus a fi amplasat în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.
 
Celco SA
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
   
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 9 octombrie 2023, compania Celco SA a fost fondată în noiembrie 1992, se ocupă de fabricarea produselor din beton pentru construcții și are sediul social pe Șoseaua Industrială, Nr. 5, din municipiul Constanța, județ Constanța.

 
Celco SA – cu cinci puncte de lucru - este controlată de asociații Dușu Ion și de Dușu Niculae, fiecare deținând câte 41.7435 %, și de Complex Condor S.A., din Constanța, cu 13.443 %
 
Ca administratori apar Carapiti Dumitru, Dușu Ion și Dușu Niculae.

 
Potrivit Termene.ro, Ion Dușu apare ca acționar și administrator în Sulina Estival 2002 SA și în AS 94 SRL, ca fondator și administrator în Logistic Park SA, ca fondator în Grupul DD SA, Constanța, ca asociat în DGN-Romag SRL, ca acționar și cenzor supleant în Complex Condor SA și ca membru în Consiliul de Supraveghere al Socep SA.  

 
În trecut, Ion Dușu a figurat în Centes SA, în Cina SA, în Casa de Expediții „Phoenix“ SA dar și în Romteh SRL, radiate.

 
Dușu Niculae apare ca asociat în Sulina Estival 2002 SA și în DDN Global SRL, ca fondator și administrator în Logistic Park SA, ca acționar în Euxin SA, fondator și cenzor supleant în Grupul DD SA., acționar și administrator în Complex Condor SA, dar și membru în Consiliul de Supraveghere al Socep SA.

 
În trecut, Dușu Niculae a apărut în Centes SA, în Cina SA și în Casa de Expediții „Phoenix“ SA, radiate.   
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Afaceri Constanța Celco SA, controlată de verii Ion și Niculae Dușu, a marcat 50 de ani de activitate continuă. Cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii