Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Început de o firmă cu capital cipriot, blocul de pe strada Caşin va fi terminat de Cambela Prod SRL din Tulcea

ro

07 Nov, 2015 00:00 6592 Marime text
După ce a obţinut în luna mai a acestui an certificatul de urbanism nr. 1448 de la Primăria municipiului Constanţa pentru construirea unui imobil S+P+5-6E de locuinţe colective la intersecţia străzilor Caşin şi Unirii, iată că Highlife Properties SRL a depus şi la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic de Arhitectură.
 
Terenul pe care va fi construit viitorul imobil este proprietatea SC Highlife Properties SRL şi are o suprafaţă de 606 mp. Acesta este situat la nord de cartierul Faleza Nord. Accesele auto şi pietonale către bloc se vor realiza din strada Caşin şi aleea carosabilă de pe latura de est. În memoriul de arhitectură se mai precizează că pereţii exteriori ai construcţiei vor fi executaţi din zidărie de BCA de 30 de cm, cei interiori vor fi din BCA de 15 cm şi 30 cm. Pe pereţii exteriori se va aplica tencuială tip Dufa de culoare albă şi gri. Tâmplăria va fi de culoare maro. Reamintim că autoritatea publică locală a acordat, în luna mai 2015, certificatul de urbanism nr. 1448 firmei Highlife Properties SRL. Firma, cu sediul în Bucureşti, intenţionează să ridice un imobil S+P+5-6E de locuinţe colective la intersecţia străzilor Caşin şi Unirii din municipiul Constanţa.

Despre investitor

Înfiinţată în august 2007, societatea are sediul în municipiul Bucureşti, bulevardul Ion Mihalache. Highlife Properties SRL a fost înfiinţată de un off-shore din Cipru, Highlife Romania Holdings Ltd, cu sediul în Nicosia, Nikou Georgiou Aglantzia nr. 9, avându-i ca administratori pe Chrisis Nicolaou şi Nicolas Georghiades, ambii cu domiciliul în Cipru. Ulterior, potrivit Monitorului Oficial 3376/2015, Highlife Romania Holdings Ltd a cesionat toate cele 20 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, către societatea Cambela Prod SRL, cu sediul în judeţul Tulcea, comuna Stejaru. De asemenea, din Monitorul Oficial nr. 6169/2015 aflăm că Nikolaou Chrysis şi Georghiades Nicolas au renunţat la mandatele de administrator, începând cu data de 23 septembrie 2015, imediat după semnarea contractului de vânzare părţi sociale către Cambela Prod SRL. În locul lor, în calitate de administrator a fost numit Bela Tănase, născut pe 02.10.1978, în Babadag, Tulcea. Societatea Highlife Properties SRL se ocupă de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
La rândul său, societatea CAMBELA PROD SRL, potrivit Registrului Comerţului, a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru. Capitalul social compus din 57.000 de părţi sociale este deţinut de Camburi Constantin şi de Bela Tănase. Ambilor asociaţi le revin câte 28.500 părţi sociale (câte 50% din capitalul social). Administratorul societăţii care se ocupă de „fabricarea betonului“ este Bela Tănase.
 
Bela Tănase mai este asociat şi în CAMBELA CONSTRUCT SRL, alături de Camburi Constantin.

Citeşte şi: 

Bloc de şase nivele pe strada Caşin: O firmă cu capital cipriot a primit binecuvântarea Primăriei de a ridica o construcţie (document)

De la fabricarea betonului, la afaceri cu cereale: Cambela Prod SRL construieşte cinci silozuri în Lumina

Proiectele imobiliare ale anului 2014: Ce se mai construieşte pe strada Belvedere

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii