Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la fabricarea betonului, la afaceri cu cereale Cambela Prod SRL construieşte cinci silozuri în Lumina

ro

30 Jan, 2015 00:00 11266 Marime text
Societatea Cambela Prod SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic al proiectului „Construire silozuri cereale“, obiective care urmează a fi amplasate în localitatea Lumina, pe şoseaua Tulcei.
 
Terenul propus pentru realizarea investiţiei este situat în nord-vestul localităţii Lumina, pe partea stângă a DN 22 Constanţa-Tulcea, într-o zonă inclusă în intravilanul comunei, şi aparţine investitorului. Suprafaţa terenului este de 11.700 mp, conform contractelor de vânzare-cumpărare. Potrivit memoriului depus, vor fi construite cinci silozuri pentru cereale, împreună cu instalaţiile aferente: siloz tampon, cheson, copertină peste spaţiu descărcare cereale. De asemenea, vor fi amenajate drumuri, platforme şi spaţii verzi. Cele cinci silozuri vor fi compuse din cameră automatizare, sistem de ventilare, unitate de curăţare, unitate de uscare, celulă de stocare, sistem de încărcare şi sistem de transport, alcătuit din elevatoare, transportatoare şi şnecuri de golire. Silozurile sunt construcţii metalice circulare de 2.500 de tone fiecare, cu diametru de 17,34 de metri şi înălţime de 20 de metri. Toate silozurile sunt dotate cu pasarele şi suport pasarele, scări de acces la acoperiş, trapă şi poartă de vizitare, sistem monitorizare temperatură şi sistem de aerare, conducte cereale şi structură susţinere platformă vizitare capere elevatoare. Pentru circulaţia automobilelor, vor fi amenajate platforme de manevră.

Din datele Registrului Comerţului

SC Cambela Prod SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris este de 5.700.000 de lei, integral vărsat, compus din 57.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Asociaţii societăţii sunt: Constantin Camburi, născut în anul 1966, în comuna Sarichioi de Deal, Tulcea, care deţine 28.500 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%, şi Bela Tănase, născută în anul 1978, în Babadag, care deţine 28.500 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%. Administratorul societăţii este Bela Tănase. Activitatea principală a societăţii, conform codificării CAEN, este „fabricarea betonului“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii