Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:11 09 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat RAJA oprește apa de miercuri seară, în mai multe cartiere din Constanța

ro

09 May, 2022 08:36 2229 Marime text
Avarie RAJA, foto: pexels

Pentru executarea lucrărilor de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat, din zona Stației de Pompare Caragea Dermen din municipiul Constanța, RAJA anunță întreruperea furnizării apei potabile, din noaptea de miercuri, 11 mai 2022, de la ora 22.00, până joi. 12 mai 2022, ora 11.00.
 
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal și Impact; zona comercială Nord (Carrefour, Dedeman și Selgros); bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de bd. Tomis și str. Baba Novac. 

Potrivit RAJA, investiția face parte din Contractul de Lucrări CL32 – Reabilitare conducte aducțiune Constanța, în valoare de 39.817.836,81 lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), și constă în înlocuirea conductelor de aducțiune de la nivelul cișmelelor și a stațiilor de pompare Caragea Dermen, Călărași și Palas.
 

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează reprezentanții RAJA.


De asemenea, sursa citată mai precizează faptul că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul conumatorilor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii