Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocul de nouă etaje, al firmei Nordis Management, din Mamaia Nord, va fi supraetajat

ro

11 Sep, 2020 00:00 2964 Marime text
  • Blocul de nouă etaje, al firmei Nordis Management, din Mamaia Nord, va fi supraetajat
  • APM Constanța a decis că nu este necesară evaluarea asupra mediului în contextul menționat
Firma Nordis Management SRL dorește să modifice proiectul aflat în execuție în Mamaia Nord. Vorbim de blocul de 9 etaje, autorizat în anul 2019, urmând a fi supraetajat.
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru modificarea unui proiect imobiliar, din Mamaia Nord, care aparține de firma Nordis Management SRL.

Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Recompartimentări interioare, modificări fațade și supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform legii 50/1991 imobil în curs de execuție autorizat cu AC 279/2019”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, Zona Mamaia Nord, str. Brizei, FN, lot 1/2/1, CF 117782, județul Constanța, titular fiind Nordis Management SRL, cu sediul în municipiul Constanța, incinta Port – Dana 34.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
Amintim că Nordis Management SRL, care solicitase de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+9e - apart-hotel cu spaţii comerciale, corp recepţie parter şi piscină exterioară“, a primit răspuns de la agenţia de mediu.

Astfel, APM Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil P+9e - apart-hotel cu spaţii comerciale, corp recepţie parter şi piscină exterioară“, care va fi realizat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Brizei, FN, lot 1/2/1. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanţa, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 - 13.00. De asemenea, observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Nordis Management SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2008, Nordis Management SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 7.000 de lei, integral vărsat, este compus din 700 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Poştoacă Nicolae-Cristian, cu 5% din capitalul social, Ivan George-Marian, cu 5% din capitalul social, Mihai Alexandru, cu 8% din capitalul social, Ivan Maria, cu 41% din capitalul social, Poştoacă Gheorghe - Emanuel, cu 41% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Poştoacă Gheorghe - Emanuel.

În anul fiscal 2016, societatea cu 4 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 938.637 lei şi un profit de 184.737 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea a avut 4 salariaţi, a raportat o cifră de afaceri de 1.176.272 lei şi un profit de 263.895 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de 551.099 lei şi o pierdere de 183.338 lei.


Citeşte şi:

Bloc de nouă etaje: O societate din Bucureşti investeşte în imobiliare în Mamaia Nord

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii