Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost depusă documentația pentru imobilul de șase etaje de lângă sediul IPJ Constanța. Al cui este terenul

ro

25 Nov, 2020 00:00 3227 Marime text
 
  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță primirea solciitării de la Ștefan Stere
  • Are ca obiect ridicarea unui imobil de 6 etaje pe bulevardul Mamaia
  • Imobilul va fi în imediata vecinătate a sediului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al lui Ștefan Stere, pe bulevardul Mamaia, lângă sediul IPJ Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil 2S+P+6 ETAJE (h max=23m) cu funcțiunea de locuințe colective, spațiu comercial,  împrejmuire teren și organizare de șantier, amplasat în mun. Constanța, b-dul. Mamaia nr. 104-106, lot 2, județul Constanța. Titular este Ștefan Stere, cu domiciliul in  municipiul Constanta.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta.
 

Certificat de urbanism
 

Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru blocul de șase etaje de lângă sediul IPJ Constanța, după ce în ultima ședință din octombrie a Consiliului Local Municipal a fost aprobat PUZ-ul pentru terenul delimitat de strada Patriei, Bulevardul Mamaia, strada Renașterii și țărm Marea Neagră pentru imobilul 2S+P+6E, cu funcțiunea de locuințe colective și spațiu comercial, inclusiv pentru împrejmuire teren și organizare de șantier.
 
În fața de consultare publice, mai multe persoane au depus sesizări la Primăria Municipiului Constanța, vezi secțiunea "citește și".

Potrivit PUZ-ului inițiat de investitorul Ștefan Stere, vizează edificarea unui bloc cu șase etaje pe B-dul Mamaia nr. 104-106, lot 2, în zona I.P.J. Constanța, în apropierea plajei 3 Papuci.


Stere Ștefan este patronul Stejarul SRL. Stere și Sultana Ștefan sunt proprietari ai terenului iar elaboratorul PUZ-ului este biroul individual de arhitectură urbanist Roxana Mărculescu.


Citește și:

PUZ-ul pentru blocul de șase etaje de lângă sediul IPJ Constanța, contestat în faza de consultare publică, intră la vot în ședința de CLM (documente)

Constanța. PUZ-ul inițiat de administratorul societății Stejarul SRL, pentru o investiție P+6E pe strada Patriei, chiar în buza mării, contestat (documente)

Constanța. Proiect imobiliar, cu opt etaje și spații comerciale, desființat de instanța de contencios-administrativ
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii