Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vărsătorii trebuie să dea dovadă de consecvenţă şi spirit practic

ro

15 Jul, 2011 00:00 1759 Marime text
11.jpgBERBEC

Probabil că Luna Plină în Capricorn le va mai da ceva bătăi de cap astăzi Berbecilor, mai ales la serviciu. Cel mai probabil, este vorba despre nişte neînţelegeri generate, în principal, de faptul că nativii nu au răbdare. Este un moment foarte bun să înveţe că nu pot avea totul chiar în momentul ăsta, indiferent de cât de mult bat din picior şi ameninţă. Vestea bună este însă că sunt dispuşi să fie ceva mai concilianţi.

TAUR

Taurii au chef de petreceri astăzi! Având în vedere că ziua se anunţă a fi una fără un program prea încărcat la serviciu, ar putea, foarte bine, să-şi sune din timp prietenii pentru o ieşire sau să-i invite la ei acasă. În orice caz, la această reuniune, atmosfera va fi una foarte plăcută. În plus vor intra în contact cu nişte idei noi, care le dau serios de gândit.

GEMENI

Gemenii par să-şi fi pierdut astăzi o parte din talentul lor fantastic de a relaţiona cu ceilalţi, de a prinde din zbor informaţiile utile. Cumva, nu reuşesc să se adune şi au senzaţia că prietenii sau colegii de serviciu vorbesc în dodii. În loc să se enerveze, ar face mai bine să-şi pună în valoare talentul de actori şi măcar să arate ca şi cum îşi ascultă interlocutorii.

RAC

Luna Plină aduce nişte schimbări în viaţa Racilor. Ca să se adapteze mai uşor la ele, ar trebui să nu se mai împiedice în tot felul de detalii nesemnificative astăzi şi să privească lucrurile în ansamblu. Vor descoperi că nu prea au motive să se plângă de viaţa lor. În plus, au foarte multe lucruri de făcut şi vor fi mult mai eficienţi dacă nu despică firul în patru. Nativii care au de semnat un contract cu o bancă, ar trebui să mai amâne. Astăzi nu este momentul cel mai bun!

LEU

Sunt momente în viaţă când este nevoie să avem picioarele bine înfipte în pământ. Din fericire, pentru Lei, astăzi nu este unul dintre acele momente. Nativii sunt romantici, visători şi par a nu avea nicio grijă, iar atitudinea lor atrage admiratori ca un magnet. În plus, lucrurile bune par că vin de la sine, aşa că nativii ar trebui să profite din plin de această zi.

FECIOARA

Chiar daca banii munciţi întârzie să apară, Fecioarele nu ar trebui să îşi bată capul prea mult. Familia le va oferi un ajutor consistent şi necondiţionat. La serviciu, ar trebui să îşi tempereze impulsivitatea. Mai ales faţă de colegii mai în vârstă, care deşi le vor binele, uneori pot depăşi limita. Chiar nu e momentul să intre într-o dispută cu aceştia!

BALANŢA

Balanţele sunt foarte inventive astăzi, mai ales când vine vorba de bani. Această calitate pe nativi îi ţine pe linia de plutire şi le dă speranţe reale că, pe viitor, bugetul lor va arăta destul de bine. În plus, la serviciu, sfaturile lor sunt foarte apreciate!

SCORPION

Deşi nu se poate spune că Scorpionii stau bine cu banii, cu siguranţă ştiu cum să-i folosească. Sunt mai economi şi calculaţi cu finanţele lor, aşa că trec cu bine peste perioada de austeritate. Ar trebui să se bazeze mai mult pe intuiţie astăzi. Sunt momente în care instinctul, mai mult decât raţiunea este mai util pentru a face deosebirea între ce este bine şi rău.

SĂGETĂTOR

Deşi unii dintre Săgetători simt nevoia să se laude cu realizările lor din ultima vreme, ar trebui să se abţină astăzi. Nu de alta, dar ar putea atrage atenţia unor persoane nu tocmai binevoitoare, care vor să le dezumfle entuziasmul. Puţin mai multă diplomaţie este mult mai indicată. În dragoste, lucrurile merg bine, atâta timp cât nativii nu ţin morţiş să fie numai ei centrul atenţiei!

CAPRICORN

Disciplina şi seriozitatea de care au dat dovadă în ultima vreme le vor aduce Capricornilor, în cele din urmă, răsplata pe care o aşteptau. Problemele cu banii se rezolvă aproape de la sine, iar nativii se pot aştepta chiar la o primă! În plus, sunt mai relaxaţi, mai deschişi, iar acest fapt uşurează comunicarea cu cei din jur. Deşi se simt foarte generoşi cu timpul şi cu banii lor, ar trebui totuşi să fie ceva mai atenţi şi să nu facă nişte promisiuni pe care să nu le poată respecta mai încolo!

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători, astăzi este momentul cel mai bun să-şi pună în valoare latura lor „serioasă". Este adevărat că sunt cunoscuţi mai degrabă pentru ideile originale şi pentru atitudinea rebelă. Totuşi, au nevoie şi de stabilitate în viaţă - iar aceasta înseamnă ceva mai multă consecvenţă şi spirit practic. Este, deci, momentul să se apuce de treabă!

PEŞTI

Peştilor li se oferă astăzi ocazia de a demonstra de ce sunt în stare la locul de muncă. Dacă se ridică la nivelul aşteptărilor (lucru aproape sigur!), sunt şanse foarte mari să primească un post mai bun şi o recompensă financiară pe măsură. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, niciun nor nu umbreşte armonia din cuplu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii