Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taurii primesc sfaturi bune de la prieteni

ro

15 Aug, 2011 00:00 1896 Marime text
9.jpgBERBEC

Oboseală, agitaţie fără rost şi o discuţie în contradictoriu cu o persoană apropiată - cam aşa arată ziua Berbecilor. Nativii sunt foarte tentaţi acum să fugă de realitatea care, în acest moment, este destul de frustrantă. Adică încearcă să-şi găsească alinarea într-o poveste furtunoasă de dragoste, în care nu li se pun prea multe întrebări.

TAUR

Săptămâna începe frumos pentru Tauri. Primesc ajutor într-o problemă sufletească de la un prieten bine intenţionat, poate sub formă de sfat sau acesta le înlesneşte comunicarea cu o altă persoană. În plus, la serviciu, reuşesc să pună în cele din urmă în practică un proiect la care visau de ceva vreme.

GEMENI

Deocamdată, Gemenii stau în expectativă. Aşteaptă un răspuns, o confirmare, care însă ar putea apărea mai degrabă spre mijlocul săptămânii. Până atunci, ar trebui să nu se încreadă prea mult în promisiunile frumoase care li se fac - înainte de orice, ar trebui să ceară dovezi concrete, fie că este vorba de dragoste sau de afaceri!

RAC

Calmul dinaintea furtunii - aceasta ar fi o descriere bună a acestei zile pentru Raci. Nu se întâmplă mare lucru, însă nativii simt că pluteşte o schimbare majoră în aer. Însă, în nici un caz nu ar trebui să se lase pradă emoţiilor şi grijilor! Acum, mai mult decât în alte dăţi, au nevoie de calm şi obiectivitate.

LEU

Mercur retrograd le-ar putea încurca socotelile Leilor astăzi. Nativii sunt indecişi, împrăştiaţi, cu capul în nori - una vorbesc şi alta fac sau înţeleg pe dos ce li se spune. Puţin mai multă atenţie este absolut necesară în aceste condiţii! Asta pentru că riscul de a face o gafă este destul de mare.

FECIOARĂ

Echilibru - de asta au nevoie Fecioarele în acest moment. Iar Luna aflată în semnul Peştilor le poate ajuta să-şi descarce energiile negative pe care le-au acumulat. Nativii reuşesc să realizeze că detaliile pentru care au pierdut atâtea nopţi sunt doar atât - detalii! Iar imaginea de ansamblu nu este prea afectată de ele.

BALANŢĂ

Balanţele ar putea purta astăzi o discuţie foarte interesantă cu un prieten, în urma căreia să-şi schimbe perspectiva asupra unei situaţii cu multe necunoscute pe care o traversează. Cel mai probabil, este legată de o persoană faţă de care au nişte sentimente confuze, şi nu vorbim neapărat de sentimente romantice. Ideea este că o părere venită din afară îi va ajuta pe nativi să-şi clarifice gândurile.

SCORPION

Scorpionilor chiar le merge bine astăzi! În cele din urmă, apare o rezolvare care a tot întârziat, iar acest lucru le va da o mare satisfacţie. Se vor simţi fericiţi, împliniţi, ca să nu mai spunem că există toate premisele ca şi pe plan financiar să le meargă bine. Oricum, ar trebui să profite din plin de această zi.

SĂGETĂTOR

Lucrurile se mai aşează în viaţa Săgetătorilor astăzi. Mai puţine telefoane, mai puţină alergătură, dar mai mult timp în compania celor dragi. Până la urmă, acasă se simt cel mai bine! Poate chiar se gândesc să îşi cheme, spre seară, şi alte rude apropiate pentru o reuniune de familie.

CAPRICORN

Capricornii nu scapă de nişte griji astăzi. De fapt, problemele nu sunt prea grave, dar nativii sunt foarte stresaţi şi mult prea tentaţi să facă din ţânţar armăsar! Partea bună este că există nişte persoane apropiate, cel mai probabil femei, care îi susţin moral sau chiar le fac un mic cadou, de încurajare. Nu neapărat ceva de o prea mare valoare materială, dar semnificaţia acestuia este foarte importantă!

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au şansa să câştige nişte bani astăzi - nu este vorba despre o sumă prea mare, dar vine exact la momentul oportun. De altfel, se poate spune că ziua aceasta este una a „micilor reuşite", care le fac viaţa mai uşoară. Ca atare, au toate motivele să se bucure, deoarece tot ce au de făcut le iese cu mare uşurinţă.

PEŞTI

Cei născuţi în zodia Peştilor se simt chiar inspiraţi astăzi! Luna aflată pe semnul lor îi ajută să ia decizii, să-şi manifeste calităţile într-un mod care atrage simpatia şi aprecierea celor din jur. La serviciu, şefii îi laudă, colegii la fel! Poate este rost şi de o recompensă bănească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii