Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taurii primesc o aprobare. Vărsătorii fac o cucerire

ro

22 Jul, 2011 00:00 2041 Marime text
3.jpgBERBEC

Se apropie sfârşitul de săptămână, iar Berbecii se pregătesc, din nou, de petrecere! Asta ca să nu mai spunem că, începând din această seară şi până mâine dimineaţă au „permis de liberă trecere" din partea astrelor. Adică pot să facă tot ce au chef, bineînţeles, în limite rezonabile.

TAUR

O întorsătură neaşteptată de situaţie sau o veste foarte bună pune în mişcare un plan al Taurilor. Lucrul acesta nu poate decât să îi bucure pe nativi! Cel mai probabil este vorba despre o aprobare care vine exact la momentul potrivit. În ceea ce priveşte dragostea, Taurii care sunt singuri ar trebui să invite în oraş persoana pe care au pus ochii.

GEMENI

Gemenii ar putea fi puşi astăzi în ipostaza de a lua o decizie dificilă, în ceea ce priveşte cariera lor. Lucrurile sunt complicate de faptul că nu au suficiente informaţii, dar şi de presiunile pe care familia le exercită asupra lor. E nevoie să ia puţină distanţă pentru a se lămuri şi, eventual, să-şi folosească talentul de vorbitori pentru a câştiga mai mult timp.

RAC

Racii îşi redescoperă astăzi simţul umorului! Sunt foarte vorbăreţi, sociabili, aşa că o ieşire în lume ar fi o idee foarte bună. Mai cunosc persoane noi, se mai pun la curent cu ce se întâmplă în cercul de prieteni, poate fac şi o cucerire. Poate, cu această ocazie, fac şi planuri pentru o minivacanţă de week-end.

LEU

Leii sunt foarte nerăbdători astăzi, îşi ies repede din fire, iar aceste lucruri le pot sabota reuşita unui proiect la muncă. Nu prea reuşesc să se concentreze şi sunt foarte tentaţi să dea vina pe colegi sau subalterni pentru propriile gafe. Asta ar putea isca nişte discuţii absolut neproductive, aşa că, mai bine, îşi păstrează opiniile pentru ei şi îşi văd de treabă.

FECIOARĂ

Fecioarele îşi revin astăzi din starea de iritare şi letargie şi reuşesc să ducă la bun sfârşit tot ce şi-au propus pentru această zi. Sunt întruparea eficienţei, şi la serviciu, şi acasă. Zelul lor va fi apreciat şi de şefi, dar şi de membrii familiei. Şi, pentru că tot termină treburile în timp record, de ce nu ar organiza şi o ieşire în oraş?

BALANŢA

Nebuloasa din viaţa sentimentală a Balanţelor se mai risipeşte astăzi, măcar în parte. Nativii ajung la o concluzie în ceea ce priveşte relaţia din prezent sau una din trecutul apropiat, pe care vor neapărat să o comunice şi celuilalt. Totuşi, ar trebui să nu scoată din calcul o posibilă surpriză din partea actualului sau fostului partener!

SCORPION

Scorpionii dau dovadă de foarte multă înţelegere faţă de problemele apropiaţilor astăzi, ceea ce le va fi de mare ajutor în comunicarea cu membrii mai tineri ai familiei. Aceştia vor găsi sprijinul de care au nevoie în persoana nativilor. La serviciu, ar trebui să aibă parte de o zi liniştită, în care reuşesc să-şi îmbunătăţească simţitor relaţiile cu şefii şi colegii.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii trebuie să se înarmeze cu răbdare în această dimineaţă, pentru că s-ar putea să primească nişte critici. Cel mai bine ar fi să recunoască faptul că au greşit dacă doresc să nu piardă respectul şi popularitatea de care se bucură în rândul colegilor şi prietenilor. După-amiază, vor primi o propunere care îi tentează în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studieze cu simţ de răspundere.

CAPRICORN

Deşi au idei excelente pe care ştiu foarte bine să le expună, Capricornii nu prea excelează la punerea lor în practică. Nativii sunt oarecum distraţi, nu prea reuşesc să se adune. De aceea, ar fi bine să lase pe altcineva să se ocupe de detaliile organizatorice. Oricum, preferă să îşi dedice timpul unei întâlniri cu prietenii sau unui hobby de care nu s-au mai ocupat de ceva vreme.

VĂRSĂTOR

Din punct de vedere sentimental conjunctura astrală îi favorizează pe cei născuţi sub semnul Vărsătorului. Au ocazia să îşi pună în evidenţă farmecul personal şi, eventual, să facă o cucerire. Dispun de suficientă energie şi voinţă pentru planurile lor. Nu e momentul să amâne, deoarece mai târziu pot apărea blocaje.

PEŞTI

La serviciu lucrurile vor evolua mulţumitor pentru Peşti. Nu apar probleme mari, dar nici nu se poate spune că există o evoluţie spectaculoasă a situaţiei. Este posibil ca nativii să se apuce de o lucrare care le-a fost repartizată de mai mult timp, dar de care nu s-au putut ocupa până acum. Acasă, sprijinul partenerului de cuplu îi va face să se simtă mai ocrotiţi şi mai încrezători.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii