Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şefii le dau mână liberă Fecioarelor astăzi

ro

09 Aug, 2011 00:34 1941 Marime text
2.jpgBERBEC

Pentru Berbeci, este o zi bună de plecat la drum - fie în vacanţă, fie în interes de serviciu. Cu această ocazie, vor cunoaşte pe cineva în compania căruia vor petrece momente plăcute. Totuşi, nu este o persoană alături de care să-şi facă planuri pe termen lung - mai degrabă este vorba despre un flirt plăcut, de vacanţă.

TAUR

Astăzi, Taurii simt nevoia să lase politeţurile de o parte şi să spună lucrurilor pe nume. Atitudinea lor tranşantă i-ar putea lua prin surprindere pe membrii familiei, care se numără printre cei vizaţi de remarcile tăioase ale nativilor. Din fericire, este vorba doar despre o furtună trecătoare, care nu va lăsa urme.

GEMENI

Gemenii sunt ceva mai liniştiţi astăzi. De fapt, pur şi simplu au prea multă treabă pentru a mai întoarce pe toate părţile vorbele spuse de alţii la adresa lor. Oricum, era momentul să se mai concentreze şi pe lucrurile concrete, pe care le-au cam lăsat de izbelişte în ultima vreme.

RAC

Racii au parte de o zi interesantă acasă. Interesantă însemnând, în primul rând, cu foarte multă pasiune! Flacăra iubirii faţă de partenerul de viaţă se reaprinde, cu multă intensitate. Micile neînţelegeri din trecut sunt date uitării, şi urmează o perioadă cum nu se poate mai frumoasă şi liniştită.

LEU

Leii ar trebui să revină astăzi asupra unor oferte de muncă, primite în trecut, pe care le-au refuzat pur şi simplu din vanitate. De fapt, dacă stau să se gândească mai bine, propunerile erau foarte bune şi avantajoase, pe termen lung. Este un moment propice pentru a da nişte telefoane, deoarece este destul de posibil ca respectivul post să nu fi fost încă ocupat.

FECIOARĂ

La serviciu, Fecioarele ar trebui să aibă o zi cel puţin interesantă. Apar nişte proiecte noi, care îi scot pe nativi din rutină şi care ar putea aduce, cu sine, o recompensă destul de consistentă. Ca atare, nu e cazul să le refuze. Mai ales că şefii le vor da şi mână liberă.

BALANŢĂ

Balanţele se pot baza astăzi pe sprijinul prietenilor - de la aceştia vor primi un sfat de care aveau nevoie, un împrumut sau orice alt fel de ajutor. Trebuie doar să ceară, şi li se va da. În plus, ar putea afla că unul dintre aceşti prieteni are, faţă de persoana lor, sentimente mult mai profunde decât lăsau să se vadă.

SCORPION

Scorpionii au astăzi ocazia să iasă în evidenţă, într-un mod bun. Primesc laude şi poate chiar şi un premiu pentru activitatea lor. Nu e momentul să fie modeşti - şi-au câştigat această poziţie printr-un efort constant, care, în cele din urmă, este răsplătit aşa cum se cuvine.

SĂGETĂTOR

O nouă zi plină de aventuri interesante îi aşteaptă pe Săgetători. Vin nişte veşti bune de peste mări şi ţări, poate chiar şi o invitaţie la o excursie undeva departe, care îi va încânta. Pot să înceapă să facă deja planuri şi să se gândească în ce fel vor finanţa această plecare. Problema este că au cheltuit cam mult în ultima vreme şi nu stau prea bine cu banii.

CAPRICORN

Melancolia îi cuprinde astăzi pe Capricorni. Sunt cam posomorâţi, pesimişti, nimeni nu le intră în voie. De fapt, problema este că şi-au asumat prea multe responsabilităţi, iar acest oboseala şi stresul îşi spun cuvântul. De aceea, ar fi indicat să ia o pauză şi să dedice mai mult timp propriei persoane.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii ar trebui să se pregătească pentru câteva zile cum nu se poate mai frumoase - în curând au parte de lună plină chiar în zodia lor. Adică vin veşti bune, au loc nişte împăcări, se rezolvă nişte situaţii încurcate la muncă. Putem spune, deci, că sunt pe val şi că ar trebui să profite din plin de această perioadă.

PEŞTI

Luna în Săgetător, pe casa carierei, le-ar putea da ceva de furcă Peştilor. Probabil că atmosfera este foarte agitată la serviciu, şefii le cer foarte multe sau fac nişte comentarii care îi scot din sărite pe nativi. Totuşi, este în puterea lor să aplaneze situaţia. Au un talent deosebit de negociatori, pe care este momentul să-l pună în valoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii