Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scorpionii pot dezlega astăzi un mister... picant

ro

22 Aug, 2011 00:00 2436 Marime text
1.jpgBERBEC

Problemele concrete, de zi cu zi, revin astăzi în atenţia Berbecilor. Li se dau semnale cât se poate de evidente că este momentul să revină cu picioarele pe pământ şi să se gândească la o strategie pentru termen lung. Acest lucru se referă în primul rând la tot ceea ce înseamnă afaceri sau serviciu - unde trebuie să arate ceea ce pot.

TAUR

Chiar dacă ziua de astăzi stă sub semnul unor mici conflicte pe teme de bani cu persoane apropiate, Taurii nu ar trebui să se îngrijoreze prea tare. Este vorba doar despre o situaţie trecătoare, care nu va lăsa urme. Atenţie însă la cuvintele rostite! Dacă replicile lor sunt prea tăioase, s-ar putea să fie nevoie de ceva mai multe zile pentru a linişti apele.

GEMENI

Gemenii au chef să comunice astăzi, să iasă din izolarea auto-impusă şi din pasa lor proastă. Îşi sună prietenii să stea la taclale, la muncă sunt în centrul atenţiei cu remarcile lor spirituale. Ce mai, farmecă pe toată lumea! Inclusiv pe şefi, dacă vor să plece ceva mai devreme de la muncă!

RAC

Racii ar trebui să îşi amintească astăzi că nu sunt personaje principale într-o tragedie greacă! Asta pentru că prea au tendinţa de a se lamenta pentru orice nimic. Cele mai predispuse la această stare de spirit, puţin constructivă, în fond, sunt femeile născute în această zodie. În loc să se lase pradă angoaselor, ar trebui să fie mai raţionale.

LEU

Leii sunt extrem de comunicativi astăzi. Vor să-şi împărtăşească ideile cu cei din jur şi sunt şanse mari să găsească un interlocutor cel puţin fascinant! Discuţia s-ar putea prelungi până târziu, în noapte, şi le va fi de mare ajutor să înţeleagă cine sunt şi ce vor, de fapt, de la viaţă. În plus, nu vor întârzia să pună concluziile rapid în practică.

FECIOARĂ

Fecioarele ar trebui să nu ia decizii pripite astăzi. Este adevărat, Venus care a intrat în semnul lor, le dă avânt, curaj, energie şi optimism. Dar asta nu înseamnă că pot să arunce pe geam precauţia şi să se lanseze cu capul înainte în proiecte riscante. Avertismentul este în primul rând valabil pentru tot ce este legat de bani şi investiţii.

BALANŢĂ

Balanţele ar putea fi puse astăzi în ipostaza de a lua o hotărâre destul de importantă în ceea ce priveşte viitorul lor. Problema este că nu au suficient de multe detalii sau timpul le presează. În acest caz, ar trebui să nu mai amâne şi să spună „da" sau „nu". Li se va lua o piatră de pe inimă.

SCORPION

Scorpionilor li se testează talentul de detectivi astăzi. Cel mai probabil, un prieten sau un membru al familiei le cere ajutorul în dezlegarea unei enigme destul de încâlcite. Cu siguranţă, nativilor le va face plăcere acest rol, mai ales că au şansa să descopere nişte dedesubturi... picante!

SĂGETĂTOR

Cineva care le tot aruncă Săgetătorilor ocheade de ceva vreme ar putea să să-şi facă în cele din urmă curaj şi să le spună nativilor ceea ce simt cu adevărat. Lucrul acesta îi va lua prin surprindere pe nativi. Dacă totuşi nu simt că pot răspunde sentimentelor, ar fi bine să fie cât se poate de delicaţi faţă de persoana cealaltă.

CAPRICORN

Muncă, negocieri, afaceri, proiecte - cam aşa arată prima zi a săptămânii pentru Capricorni. Acestea au toate şansele să fie foarte profitabile, au spor în tot ceea ce fac. Însă, pe plan personal ar putea apărea nişte nori la orizont. Nu se concretizează nimic acum, însă ar trebui să se pregătească pentru ceva discuţii în zilele ce vor urma.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se simt cam apatici astăzi, lipsiţi de chef. Ba chiar, am putea spune puţin antipatici. La muncă nu prea reuşesc să se concentreze iar dacă sunt în vacanţă, ar avea chef să stea în pat toată ziua şi să nu facă nimic. În principiu însă, atâta vreme cât sunt lăsaţi în pace, n-ar trebui să se întâmple nimic grav.

PEŞTI

Nişte dispute domestice îi enervează pe Peşti astăzi. Ceva de genul „nu ai plătit întreţinerea la timp" sau „ai cheltuit prea mult la piaţă". Atenţie la ele, pentru că acestea pot escalada fără să-şi dea seama în certuri majore! Puţină diplomaţie este mai mult decât necesară acum!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii