Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Racii au inspiraţie. Gemenii trebuie să dea explicaţii la serviciu

ro

18 Jul, 2011 00:00 1754 Marime text
5.jpgBERBEC

O stare de reverie îi cuprinde astăzi pe Berbeci şi nu prea au chef să facă nimic în afară de a sta să viseze cu ochii deschişi. Ar fi totuşi cazul să se mobilizeze şi să revină cu picioarele pe pământ. Au de rezolvat o grămadă de treburi la serviciu şi acasă şi chiar nu este momentul să fie leneşi. Ideile romantice le pot însă destănui persoanei iubite.

TAUR

Taurii se pot considera astăzi răsfăţaţi de soartă. La serviciu le merge bine, la fel şi în familie, au ocazia să ia nişte bani şi reuşesc să se împace cu o persoană dragă. Totuşi, nu e momentul să se culce pe o ureche. Puţină prudenţă este, întotdeauna, binevenită.

GEMENI

Începutul săptămânii este destul de stresant pentru Gemeni. Li se vor cere nişte explicaţii, fie la muncă, fie în relaţia de cuplu - iar acest lucru nu este pe placul nativilor. Dacă se vor pune însă în locul celeilalte persoane, vor recunoaşte că aceasta are dreptate. În fond, ultimul lucru de care au nevoie acum este un scandal.

RAC

Conjuncţia Soare-Venus îi inspiră pe Raci astăzi. Aceştia sunt plini de avânt, optimişti şi reuşesc să-şi recapete echilibrul interior.

Pur şi simplu, strălucesc, şi toată lumea va remarca asta! Veştile bune nu se opresc însă aici. Li se va oferi şansa de a-şi îmbunătăţi şi situaţia materială, printr-o colaborare avantajoasă!

LEU

Nişte neînţelegeri cu partenerul de viaţă le vor strica dimineaţa Leilor. Probabil va fi vorba de o discuţie pe un subiect destul de complicat, iar argumentele aduse sunt neclare. Clarificările vor veni, dar peste câteva zile. Între timp, nativii ar trebui să nu se enerveze şi, pur şi simplu, să ia situaţia ca atare.

FECIOARA

Dacă vor căuta explicaţii logice la evenimentele care au loc în viaţa lor, Fecioarele vor fi destul de dezamăgite. Este adevărat, nativii au un talent excepţional în a analiza şi a înţelege detaliile, însă acum este mai bine să se ghideze după intuiţie. În acest fel, vor reuşi să vadă mai bine situaţia de ansamblu - iar aceasta nu arată rău!

BALANŢA

Balanţele au ocazia să-şi pună în valoare, din nou, talentul de diplomaţi. Vor aplana cu succes o situaţie tensionată şi vor avea de profitat într-un mod concret de pe urma acestei împăcări. Ar trebui să aibă grijă la tentaţiile amoroase care se ivesc în calea lor în această seară - acestea ar putea duce la nişte complicaţii nedorite.

SCORPION

Comunicarea cu cei din jur le poate aduce unele avantaje reale Scorpionilor. Află de o oportunitate de afaceri de la prieteni sau colegi, care se va dovedi profitabilă. Relaţia cu persoana iubită revine în atenţia lor; n-ar fi rău să dea dovadă de mai multă înţelegere faţă de nevoile acesteia. Sănătatea nu este punctul lor forte astăzi, aşa că ar fi bine dacă şi-ar păstra ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.

SĂGETĂTOR

Inteligenţa practică şi spiritul organizatoric de care dau dovadă astăzi Săgetătorii sunt modalităţile prin care aceştia se fac remarcaţi la serviciu. Au mari şanse de a realiza ceva mai deosebit, de a-şi pune în practică unul dintre planurile lor mai vechi. Este momentul să acţioneze cu curaj, fără a renunţa însă la prudenţă! Tactul este absolut necesar, căci orice vorbă spusă la întâmplare poate da totul pese cap.

CAPRICORN

Capricornilor li se oferă astăzi ocazia să înveţe ceva nou. Poate este vorba despre un curs de perfecţionare sau chiar despre o lecţie de viaţă şi despre natura umană. Informaţiile acestea le vor fi de mare folos pe mai târziu, de aceea e cazul să fie cât se poate de atenţi. În ceea ce priveşte banii, aceştia vin prin intermediul persoanei iubite.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii ar trebui să fie foarte atenţi pe cine sau ce aduc acasă astăzi. Poate că, pe moment, pare o idee genială să cumpere un obiect scump, de care chiar nu au nevoie, sau să se mute cu „iubirea vieţii lor" pe care o ştiu de trei zile. Înainte de a lua o decizie, ar fi bine să se consulte cu o persoană ceva mai raţională, în care au încredere, ca să nu regrete mai târziu.

PEŞTI

Banii sunt mărul discordiei din viaţa Peştilor astăzi. Pe cât posibil, ar trebui să nu îi cheltuiască pe altceva decât pe cumpărăturile strict necesare. Mai bine îşi concentrează energia într-un proiect creativ, artistic. Au foarte multă inspiraţie şi ar fi păcat să nu o pună în valoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii