Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O aventură pasională îi tentează astăzi pe Capricorni

ro

11 Aug, 2011 02:37 1994 Marime text
4.jpgBERBEC

Berbecii reuşesc astăzi să dea dovadă de diplomaţie, sunt ceva mai dispuşi să coopereze cu persoanele din jur. Chiar şi cu colegul sau de birou nesuferit pe care, în condiţii normale, l-ar „înţepa" cu nişte remarci acide. De data asta, îi vor zâmbi. 1-0 pentru Berbec!

TAUR

Un membru mai tânăr al familiei le cere ajutorul Taurilor astăzi într-o problemă delicată. Înainte de a se implica, nativii ar trebui să ceară mai multe explicaţii - nu de alta, dar lucrurile nu sunt chiar aşa de simple pe cât ar putea părea la prima vedere. În schimb, după-amiază, se anunţă o întâlnire cu un posibil partener de afaceri, care nu ar trebui ratată sub niciun chip.

GEMENI

Gemenii ar trebui să fie foarte atenţi cu cine vorbesc astăzi. Există o conjunctură astrală cam tensionată, iar părerile lor ar putea fi prost înţelese de partenerul de discuţie, mai ales dacă nu este o cunoştinţă prea apropiată. Ca atare, e momentul să se abţină de la confidenţe, dacă nu vor ca tot oraşul să le afle secretele!

RAC

Marte aflat pe semnul lor, le aduce Racilor astăzi foarte multă energie, dar şi complicaţii. Vor totul deodată, dezgroapă lucruri neplăcute din trecut, cer nişte explicaţii cu duritate partenerului de viaţă. Dacă acesta refuză să comunice sau nu le dă răspunsul pe care îl aşteaptă, nativii se vor retrage în carapace! De aceea, mai bine şi-ar găsi altceva de făcut!

LEU

Deşi mai este ceva timp până la week-end, Leii se simt deja ca şi cum ar fi în vacanţă! Au chef de ieşit în oraş, de dans, de flirturi. Dacă sunt în concediu, ziua se anunţă una excelentă. Însă, dacă trebuie să se ducă şi pe la muncă, atunci ar trebui să nu piardă chiar toată noaptea la petrecere!

FECIOARĂ

Puţin mai multă încredere în propriile forţe - de asta au nevoie Fecioarele. În loc să-şi facă griji pentru toate mărunţişurile, ar fi mai bine să vadă că, în fond, au făcut o treabă foarte bună, şi la serviciu, şi acasă. Şi, până la urmă, dacă unii sau alţii cârcotesc, asta este problema lor, nu a nativilor!

BALANŢĂ

Balanţele ar trebui să ia astăzi o pauză de la a avea grijă de problemele tuturor! S-au neglijat pe ele însele destul de mult, situaţie care ar trebui remediată rapid. O ieşire la shopping, o şedinţă de înfrumuseţare este ce au nevoie acum - mai ales că le vin şi nişte bani.

SCORPION

Dacă toată agitaţia din ultima vreme nu le-a pus capac încă Scorpionilor, aproape sigur astăzi se vor simţi extenuaţi. Pur şi simplu, nu mai au chef de nimic, sunt obosiţi şi destul de posaci. O pauză mai lungă le va prinde bine. După aceea, pot să o ia de la capăt!

SĂGETĂTOR

Concentrarea Săgetătorilor se cam risipeşte astăzi, din cauza unei colege care are chef de stat la poveşti. Nativii, care se simt foarte sociabili, sunt destul de tentaţi să piardă vremea la bârfe în loc să muncească. Atenţie totuşi la şefi, care nu vor fi prea încântaţi de „delăsarea" Arcaşilor.

CAPRICORN

Şi astăzi, Capricornii sunt într-o pasă „emotivă". Pe acasă, fac nişte mici scene de gelozie partenerului. Pe de altă parte, nativilor ce nu au încă o relaţie stabilă, li se oferă şansa unei aventuri incitante şi de-a dreptul incendiare! Odată însă ce flacăra pasiunii se stinge, întrebarea este dacă vor vrea să continue.

VĂRSĂTOR

Confirmări, veşti de departe, conversaţii pe subiecte importante - Vărsătorii sunt nevoiţi să facă astăzi faţă unei adevărate avalanşe de informaţii! Primesc telefoane, mailuri, îşi încarcă programul cu tot felul de întâlniri. Rezultatele sunt dintre cele mai fructuoase, iar acest lucru ar trebui să-i bucure.

PEŞTI

Peştii se lasă purtaţi de val astăzi. Este adevărat că lucrurile bune pur şi simplu ies în calea lor, dar puţină atenţie este necesară! Adică nu ar trebui să se bazeze doar pe noroc, soartă sau inspiraţia de moment. Mai trebuie să aibă idee şi spre ce anume vor să se îndrepte!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii