Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gemenii şi Peştii au parte de nişte provocări pe plan profesional

ro

18 Aug, 2011 01:35 2189 Marime text
3.jpgBERBEC

O declaraţie de dragoste, foarte înflăcărată, le va face Berbecilor ziua mai frumoasă! Sau poate chiar ei sunt cei care vor să-şi mărturisească sentimentele faţă de cineva drag. Au foarte multă inspiraţie în ceea ce priveşte gesturile romantice şi nu ar fi exclus chiar ca acesta să fie un nou început pentru nativi, mai ales pentru cei care s-au simţit dezamăgiţi!

TAUR

Taurilor li s-ar putea cere astăzi o favoare, din partea unei rude. Chiar dacă sunt presaţi, nu ar trebui să cedeze prea curând şi să aştepte cu răspunsul până mâine. Asta pentru că, în acest moment, contextul astral este cam agitat şi ar putea să facă o greşeală sau să se producă o confuzie.

GEMENI

Gemenii sunt puşi astăzi într-o situaţie în care le va fi testată intuiţia, rapiditatea de a înţelege şi de a acţiona în anumite situaţii. Cel mai probabil, acest lucru are legătură cu serviciul, relaţiile cu şefii sau partenerii de afaceri. Se întrevăd nişte complicaţii, cineva care nu spune tot adevărul le încurcă planurile nativilor, iar ei vor fi nevoiţi să ia măsuri cât mai urgent.

RAC

Indiferent de ce provocări le aduce ziua de astăzi, Racii ar trebui să-şi amintească de faptul că au suficiente resurse fizice şi intelectuale pentru a le face faţă! De fapt, provocările de orice fel sunt binevenite pentru nativi, a căror energie imensă ar trebui canalizată spre scopuri constructive. În ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur, este cazul să nu utilizeze cuvinte dramatice!

LEU

Veşti bune aduce ziua de astăzi pentru Lei! Echilibru - acesta este cuvântul cheie şi nu ar trebui să cedeze tentaţiei de a face nişte excese. Asta pentru că, dacă nu profită acum de oportunităţile apărute, s-ar putea ca acestea să dispară foarte repede! Deci, mai puţine pauze de cafea şi mai multă treabă!

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, astăzi este o zi destul de liniştită - sau, măcar, fără probleme majore. Ideea ar fi ca nativii să nu-şi creeze singuri complicaţii. Mai bine se bucură de aceste momente de relativ respiro. Spre seară, ar fi cazul să dedice mai mult timp propriei persoane. Chiar au nevoie de puţin răsfăţ.

BALANŢĂ

Starea de agitaţie a Balanţelor se prelungeşte şi astăzi, până spre după-amiază. Ideal ar fi să stea cât se poate de liniştite, să nu intre în conflicte inutile şi să nu exagereze în afirmaţiile lor. Poate că ar trebui să petreacă mai mult timp analizându-se, pentru a înţelege exact de unde pornesc nemulţumirile lor.

SCORPION

Pentru Scorpioni ziua aduce o şansă pe plan profesional. Cineva sus-pus a remarcat ideile nativilor, modul în care le pun practică şi probabil vrea să le ofere o promovare. Şi pe acasă, lucrurile stau bine, deci nu au de ce să-şi facă griji. Poate, pe după-amiază, se gândesc să iasă cu familia la o plimbare sau la o terasă.

SĂGETĂTOR

O invitaţie venită din partea unor prieteni aflaţi în oraş i-ar putea lua prin surprindere pe Săgetători. Trebuie să-şi reorganizeze programul sau să facă pregătiri, deci au grămadă de treabă! În plus, şi la muncă au destul de multe de făcut. Întâlnirea va fi una cum se poate de plăcută şi nu este exclus să se prelungească până târziu, în noapte!

CAPRICORN

Un dar primit din partea unei persoane apropiate le înseninează puţin ziua Capricornilor. Nu este nevoie să fie vorba despre ceva material - o încurajare sau o vorbă bună sunt la fel de bine venite pentru nativii care nu s-ar prea simţit în formă zilele ce au trecut. Totuşi, ziua de astăzi îi inspiră sau, măcar, le dă puterea de a merge mai departe.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pot astăzi să rezolve un conflict mai vechi într-o manieră foarte avantajoasă. Astăzi, sunt mai dispuşi să accepte faptul că toţi suntem supuşi greşelii. Sunt lăsate deoparte orgoliile, ranchiunele, neînţelegerile şi, împreună cu interlocutorul respectiv, pot să încheie un capitol de viaţă şi să înceapă unul nou. Asta va însemna, totodată şi noi oportunităţi pentru o colaborare pe viitor.

PEŞTI

Dacă vor strânge puţin din dinţi şi se vor concentra mai mult la locul de muncă, Peştii au şansa unei reuşite reale! Ar trebui să se gândească la asta ca la un fel de test pe care trebuie să-l treacă - aşa poate se simt mai motivaţi. Primesc aprecieri, laude, pentru cât de bine îşi fac treaba, o recunoaştere de care, până la urmă, chiar aveau nevoie!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii