Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fecioarele se distrează, iar Balanţele au chef de confesiuni în week-end

ro

20 Aug, 2011 00:48 2092 Marime text
8.jpgBERBEC

Berbecii au parte de un week-end în care au ocazia să-şi consolideze situaţia materială. Adică le vin nişte bani, pe care îi aşteptau de ceva timp. Asta este vestea bună. Vestea mai puţin bună este că au de făcut nişte cheltuieli, destul de consistente. Cel mai probabil, pentru casă.

TAUR

Un început de week-end cum nu se poate mai frumos îi aşteaptă pe Tauri. Nativii se simt în formă, sunt optimişti şi norocoşi. Dacă au de gând să iasă pe undeva astăzi - fie în oraş sau la un picnic sau chiar pleacă în vacanţă, vor avea parte de distracţie! Şi cu banii stau bine, aşa că îşi permit să se răsfeţe.

GEMENI

Dacă o persoană din anturajul apropiat le va sugera Gemenilor astăzi că reacţionează disproporţionat la evenimentele din jurul lor, nativii nu ar trebui să i-o ia în nume de rău! Dimpotrivă, persoana respectivă chiar este posibil să aibă foarte mare dreptate. Aşa că, în loc să se agite în mod inutil, nativii ar trebui să se concentreze pe găsirea unei soluţii concrete.

RAC

Racii care se află într-o relaţie stabilă ar putea întâmpina astăzi nişte probleme în comunicarea cu partenerul de cuplu. Acesta ar putea părea distant, rece sau pur şi simplu nu are chef de vorbă. Pentru a evita o situaţie tensionată, nativii ar trebui să-i lase acestuia puţin mai mult spaţiu. De fapt, această idee, a „spaţiului de manevră", pot să o aplice în toate interacţiunile de astăzi.

LEU

Intensitate - acesta este cuvântul cheie pentru Lei în următoarele două zile! Trăiesc totul la maximum, fie că este vorba despre iubire, prietenie, certuri sau împăcări. Ar trebui să-şi mai păstreze totuşi ceva energie şi pentru săptămâna viitoare, care se anunţă una plină de provocări!

FECIOARĂ

Celor născuţi în zodia Fecioarei le revine zâmbetul pe buze în acest week-end! E cazul să se aştepte la invitaţii în oraş, poate de la un fost iubit sau o fostă iubită sau de la nişte amici pe care nu i-au văzut de ceva vreme. Cum agenda lor este destul de încărcată, le rămâne destul de puţin timp pentru activităţile gospodăreşti - nu e grabă. Au şi ei dreptul să se distreze!

BALANŢĂ

Pe Balanţe le-ar putea apuca astăzi cheful de confesiuni. S-au întâmplat destul de multe lucruri în ultima vreme şi au nevoie să se descarce şi să primească nişte sfaturi. Cea mai indicată persoană ar fi un prieten în care pot să aibă încredere. Deci, nu ar strica să-şi programeze o ieşire la o cafea, pentru o discuţie lungă.

SCORPION

La fel ca şi Taurii, Scorpionii au parte de linişte, distracţie şi, în general, de un week-end frumos. În plus, au şi ocazia să facă o cucerire, mai ales dacă până acum nu şi-au găsit perechea. Chiar nu le va fi greu deloc, mai ales că sunt ceva mai dispuşi să fie deschişi şi să lase deoparte aerul lor misterios.

SĂGETĂTOR

Indiferent de ce vor spune alţii, Săgetătorii îşi arată astăzi cum nu se poate mai clar ceea ce simt. Se poate spune chiar că li se citeşte pe faţă ceea ce gândesc despre o persoană sau o situaţie! Ca atare, nu este momentul să îşi încerce norocul la poker - dar, atunci când vine vorba despre a spune lucrurilor pe nume, nimeni nu îi întrece!

CAPRICORN

După tot timpul petrecut oarecum în singurătate - pentru că, la drept vorbind, nu prea au avut chef să vorbească despre ce este în sufletul lor - Capricornii se hotărăsc să iasă din carapace. Lucrul acesta i-ar putea lua prin surprindere pe cei apropiaţi. Însă, până la urmă, chiar şi ei au voie să se distreze!

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt gata să întâlnească astăzi persoane noi! Au chef să socializeze - dar asta nu înseamnă că îşi vor uita sau abandona prietenii vechi. Dimpotrivă! O ieşire în grup ar fi cea mai indicată alegere pentru seara aceasta.

PEŞTI

Peştii care se află într-o relaţie au ocazia, în zilele ce urmează, să-şi consolideze legătura cu persoana iubită. Poartă discuţii de suflet şi netezesc eventualele asperităţi. Pe de altă parte, cei care sunt singuri, ar fi cazul să iasă din casă! Nu se ştie niciodată unde pot să cunoască pe cineva într-adevăr interesant!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii