Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Constanței. Treceți batalioane prin fața primarului. Forțe militare și polițienești la defilare. Mesajul surpriză al edilului (galerie foto+video)

ro

22 May, 2018 02:09 5157 Marime text
ziua constantei treceti batalioane prin fata primarului forte militare si politienesti la defilare mesajul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantin Nite 22 May, 2018 12:50 Ceva mai fals nu poate exista in expunerea domnului primar !A fost o data un oras frumos Constanta ! Actualmente a ajuns o mizerie de oras pentru ca a incaput pe mana unor aventurieri care se ocupa de cu totul altceva decat de gospodaria orasului ! Ia-si propune domnului primar sa i-a ca model orasul Bihor ! Ma ofer sa-l consiliez gratiz !
  • Nedelcu Mihaela 22 May, 2018 07:33 LA MULȚI ANI, Constanța! Cum și când o să facă acest edil orașul nostru mai frumos mai curat, mai... uscat, că în fiecare zi arată mai prăbușit, gresia proastă de pe carosabil e pasibilă să genereze accidente tragice, zona Peninsulă, unde ruinele fac parte din peisaj, dar drumul spre primărie nu trece pe-aici!!...Niciodată acest frumos oraș - port nu a arătat mai jalnic! Doar constat, pt. că nu conving pe nimeni să aibă atitudine! Păcat, măi, edililor, că nu aveți, mare păcat!!...