Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Constanței. Treceți batalioane prin fața primarului. Forțe militare și polițienești la defilare. Mesajul surpriză al edilului (galerie foto+video)

ro

22 May, 2018 02:09 5122 Marime text

Ieri, a fost Ziua Constanței. Și dacă tot a fost s-a și stabilit să se facă o mare defilare. 

Așa că s-a blocat circulația, s-a creat haos în municipiu și s-a dat ordinul: vrem o paradă impresionantă.

Și toată lumea s-a conformat.

Iar la parada care a început undeva în jurul orei 16.00 au participat peste două mii de elevi, liceeni, studenți, sportivi, militari, inclusiv jandarmi călare, militari britanici și americani din Baza de la Mihail Kogălniceanu.

Convoiul a a plecat de la Sala Sporturilor și a ajuns în Piața Ovidiu.

Timp în care șoferii dar și călătorii din mijloacele de transport în comun au strâns din dinți și au adresat ce au considerat de cuviință organizatorilor.
Iar prin fața celor mari treceau detașamente de la IPJ, Jandarmerie, Pompieri, forțele navale, Academiei Navale Mircea cel Bătrân, Școlii de Maiștri Militari de Marină, la care se adaugă muzica militară a Forțelor Navale.

Impresionat de măreția evenimentului primarul municipiului ne-a transmis și un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța, pe care îl redăm integral, poate-poate o mai primi ceva aprecieri peste cele 15 care erau la momentul redactării acestui material.
 
Dragi constănțeni,


Marea noastră familie îmbracă astăzi haine de sărbătoare.
De Sfinții Împărați Constantin și Elena, orașul nostru își celebrează ziua. Haideti să ne amintim că suntem binecuvântați să trăim într-un oraș minunat, plin de oameni frumoși. Constanţa este un oraș pe care îl iubim și respectăm.
Astăzi, le suntem recunoscători înaintașilor și privim cu încredere și speranță spre viitor, pentru ca împreună să ne bucurăm de orașul nostru. Să ne implicăm în comunitatea noastră și să facem Constanța mai frumoasă și mai curată, asemenea inimilor copiilor noștri.
La mulți ani, Constanța! La mulți ani, constănțeni!

Cu respect,
Decebal Făgădău
Primarul municipiului Constanța.

Sursa foto și video: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantin Nite 22 May, 2018 12:50 Ceva mai fals nu poate exista in expunerea domnului primar !A fost o data un oras frumos Constanta ! Actualmente a ajuns o mizerie de oras pentru ca a incaput pe mana unor aventurieri care se ocupa de cu totul altceva decat de gospodaria orasului ! Ia-si propune domnului primar sa i-a ca model orasul Bihor ! Ma ofer sa-l consiliez gratiz !
  • Nedelcu Mihaela 22 May, 2018 07:33 LA MULȚI ANI, Constanța! Cum și când o să facă acest edil orașul nostru mai frumos mai curat, mai... uscat, că în fiecare zi arată mai prăbușit, gresia proastă de pe carosabil e pasibilă să genereze accidente tragice, zona Peninsulă, unde ruinele fac parte din peisaj, dar drumul spre primărie nu trece pe-aici!!...Niciodată acest frumos oraș - port nu a arătat mai jalnic! Doar constat, pt. că nu conving pe nimeni să aibă atitudine! Păcat, măi, edililor, că nu aveți, mare păcat!!...