Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 21 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Mai multe spații de joacă vor fi amenajate (galerie foto)

ro

25 Sep, 2019 13:28 998 Marime text
Amenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța.

În momentul de față sunt în lucru șapte spații destinate celor mici în diferite zone ale orașului. Unul dintre acestea se află pe strada Năvodului, unde se amenajează și un miniteren de sport. De asemenea, lucrările sunt avansate pe strada Dispensarului, bl. 24a/24b, pe aleea Heracleea, la intersecția cu aleea Făt Frumos, în parcul de la Teatrul Oleg Danovski, pe strada Traian, bl. A4/A5 și  pe bulevardul 1 Decembrie 1918 la intersecția cu strada Traian unde mai trebuie turnat doar covorul antitraumă. La spațiul de joacă din parcul de la Gară mai trebuie executate mici lucrări de infrastructură, iar apoi trebuie montate echipamentele de joacă și turnat covorul asfaltic.
 
După finalizarea lucrărilor amintite, numărul locurilor de joacă finalizate va ajunge la 21. Între timp, în scurt timp vor începe lucrările de reamenajare pe strada Adamclisi, bl. P1/P2, pe strada Primăverii la intersecția cu aleea Lujerului, în parcul din cartierul Tomis II și pe strada Dionisie cel Mic, bl. 50.
 
În paralel, Primăria Municipiului Constanța a întocmit documentația pentru achiziția lucrărilor de reabilitare a altor 18 spații de joacă.
 

Facem apel către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiiile de joacă în curs de amenejare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări., se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii