Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou Doctor Honoris Causa la Universitatea Ovidius

ro

05 Dec, 2008 01:58 1363 Marime text

grigore_belostecini_01.jpgProf. univ. dr. Grigore Belostecinic, doctor în ştiinţe economice şi membru de onoare al Institutului de Cercetări Economice al Academiei Române, a primit, ieri, distincţia de Doctor Honoris Causa.

La propunerea Facultăţii de Ştiinţe Economice, Universitatea Ovidius i-a conferit, într-un mediu academic, titlul de Doctor Honoris Causa rectorului Academiei de Ştiinţe Economice din Moldova. Activitatea acestuia se remarcă mai ales în domeniul marketing-ului, logisticii şi studiului competitivităţii economice.

De-a lungul anilor, el a publicat peste 80 de lucrări ştiinţifice şi metodice, a participat la un număr impresionant de congrese şi conferinţe ştiinţifice naţionale şi internaţionale. Rectorul Universităţii Ovidius, prof. univ. dr. Victor Ciupină, s-a declarat onorat de a-i înmâna diploma de Doctor Honoris Causa unei personalităţi pe care o caracterizat-o ca fiind „avidă de cunoaştere şi obsedată de perfecţiune". La rândul lui, prof. univ. dr. Belostecinic a menţionat că este mândru că a primit această recunoaştere din partea României. Pe parcursul evenimentului, prof. univ. dr. Grigore Belostecinic s-a bucurat de admiraţia Senatului Universităţii Ovidius şi a întregii audienţe. La final, rectorul Academiei de Ştiinţe Economice din Moldova i-a oferit prof. univ. dr. Ciupină o carpetă cu Ştefan cel Mare, adusă din Republica Moldova, şi o carte ilustrată româno-moldovenească.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii