Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O secundă de neatenţie… Un mort şi cinci răniţi într-un accident, între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu!

ro

22 Jun, 2015 00:00 3505 Marime text
O familie din localitatea Mihail Kogălniceanu a ieşit cu încă doi prieteni să se distreze în Mamaia. Nimic nu prevestea că seara se va sfârşi tragic. Nenorocirea s-a petrecut însă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.50, pe DN 2A. La un moment dat, între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, maşina condusă de tânăra de 24 de ani a rulat cu roţile din dreapta pe acostamentul din piatră al drumului. Apoi însă a derapat, tânăra a pierdut total controlul maşinii, care a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un alt autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, după care a ajuns pe câmp. Soţul ei a rămas captiv în maşina distrusă, însă impactul puternic l-a ucis pe loc.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă „Dobrogea“, echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dar şi poliţiştii Serviciului Rutier. Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit să-l scoată pe George dintre fiarele maşinii, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Cinci persoane au fost rănite: şoferiţa de 24 de ani, un adolescent de 17 ani şi un bărbat de 31 de ani, toţi trei din maşina care a provocat accidentul, şi alte două victime din celălalt autoturism, şoferul de 53 de ani şi un alt bărbat, de 55 de ani. Se pare că Andreea Tone are fractură de bazin şi este sedată permanent.

Cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Oamenii legii i-au testat pe cei doi şoferi implicaţi în accident cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Pe numele tinerei de 24 de ani, poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Bărbatul care conducea regulamentar a spus că a încercat să evite impactul, dar totul s-a întâmplat mult prea rapid. Din cauza accidentului, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate aproape două ore.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii