Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:52 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut medic ginecolog din Constanţa va fi judecat pentru luare de mită!

ro

12 Sep, 2015 00:00 3096 Marime text
Cunoscutul medic ginecolog Ion Niculescu, fost şef al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi al Spitalului Municipal Mangalia, va fi judecat pentru luare de mită. Ieri, judecătorul Teodor Viorel Gheorghe, din Tribunalul Constanţa, a constatat legalitatea sesizării instanţei, prin rechizitoriul nr. 426/P/2015, din 15 iulie 2015, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus începerea judecăţii în cauză şi trimiterea dosarului la completul de judecată pentru a stabili primul termen de judecată. În acelaşi dosar a mai fost deferită Justiţiei şi Marcela Alexoiu, asistent-şef la Spitalul Mangalia.
 
Tot ieri, judecătorul Teodor Viorel Gheorghe, din Tribunalul Constanţa, a menţinut măsura preventivă a controlului judiciar cu obligaţiile aferente luată faţă de cei doi prin ordonanţele din 27.06.2015 date de procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pe o perioadă de 60 de zile. Instanţa a respins, ca nefondată, cererea lui Niculescu privind modificarea controlului judiciar în sensul înlăturării obligaţiei de a nu desfăşura activitatea de medic ginecolog în cadrul Spitalului Municipal Mangalia. De asemenea, Teodor Viorel Gheorghe a respins, ca nefondată, cererea Marcelei Alexoiu privind revocarea măsurii controlului judiciar. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Amintim că, la finele lunii iunie, Ion Niculescu şi Marcela Alexoiu au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Ulterior, cei doi au fost puşi în libertate, sub control judiciar. Potrivit unor surse judiciare, Niculescu ar fi trebuit să primească suma de 350 de euro pentru o cezariană.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii