Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autoturism a explodat într-o staţie de alimentare! Operatorul stației de doar 26 de ani, a murit (FOTO)

ro

21 May, 2023 09:15 2052 Marime text

UPDATE-Oficial de la Poliție 

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 5:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o stație de alimentare carburant GNC,  din Pantelimon, în timp ce se efectua alimentarea unui autoturism cu GNC, butelia acestuia ar fi explodat. 

Imediat la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din orașul Pantelimon și Voluntari, pompieri militari și SMURD, pentru efectuarea activităților din competență.

Au fost luate măsuri de delimitare și conservare a locului faptei 

În cauză a rezultat rănirea șoferului autoturismului, un bărbat de 42 de ani, precum și decesul operatorului stației GNC, un bărbat, în vârstă de 26 de ani.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, care a ridicat trupul neînsuflețit.

Bărbatul rănit a fost transportat de către echipajul SMURD, la un spital din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

La acest moment, polițiștii  efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.



Un autoturism a explodat, duminică dimineaţă, în incinta unei staţii de alimentare, explozia nefiind urmată de incendiu. 

În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, județul Ilfov. Unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu., transmite ISU București Ilfov. 

Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat.

În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua, decedată., a mai transmis sursa citată. 

Au acționat: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD.


foto: ISU București Ilfov 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii