Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 04 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul îi dă cu tifla Prea Înaltului?Cum pierde Teodosie procesele cu preoţii caterisiţi

ro

29 Nov, 2010 00:00 5539 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 29 Nov, 2010 22:18 instanta prin hotararea data a facut un abuz extraordinar de mare. nu poti repune preot in Biserica Ortodoxa Romana pe cineva care s-a LEPADAT de credinta crestin-ortodoxa. plus ca preotul este delegatul ierarhului si nu al instantei. UNDE AM AJUNS? ramane ca instantele de judecata sa HIROTONEASCA preoti sau poate chiar sa vina judecatorii, magistratii s.a. sa savarseasca Sfanta Liturghie si celelalte slujbe bisericesti... gurita a fost caterisit si de Arhiepiscopia Tomisului si sentinta a fost mentinuta si de Sfantul Sinod, cel mai inalt for bisericesc din BOR. cu siguranta judecatoarele TESA MONALIS si COADA SIMONA au gresit, intentionat sau nu...
  • Hapsaneanul Shpagoveanul 29 Nov, 2010 18:54 Uite harul, nu e harul, uite duhul nu e duhul! .....purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, spune că nu poate o sentinţă civilă să contrazică una dată de biserică.... Pai cred si eu daca nu exista pentru ei nici Dumnezeu nici legiuitor, doar sarsaila si politica le-a mai ramas raspopitilor!!! Bombonel sa traiasca si cu Shpagoveanu Hapsaneanu! ...Această sentinţă civilă este dată în nerespectarea duhului Bisericii, astfel că este normal să fie atacată.... Le propun raspopitilor sa-si rupa buletinele, pasapoartele si inclusiv orice act civil, sa devina apatrizi si sa plece in....lor oriunde cu tot cu duhul (mikiduta) care-i stapaneste! Bombonel sa traiasca ca 10 miliarde shpaga a dat sa ajunga Shpagoveanu mare sa inroseasca Tomisul de besedei!
  • Gabriel Mascas 29 Nov, 2010 18:23 Orice persoana care locuieste pe teritoriul Romaniei este cetatean Roman! si, dupa aceea medic taran inginer preot!!!! Conform acestui statut toti ne subordonam legal Constitutiei Romaniei de ale carei Legi beneficiem. Romania nu este un stat teocratic care sa se coordoneze dupa legile Bisericii sau Inchizitiei! iar BOR nu este o Biserica nationala ,este doar majoritara !!! In consecinta BOR trebuie si trage "Consecintele" legale si nu cele instituite de clanul ecleziastic!!! Asa ca luati aminte!!!