Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei români din Spania, găsiți morți în casă. Fata cea mare și-a descoperit familia fără suflare

ro

28 Nov, 2021 15:22 1822 Marime text
  • Evenimentele s-au petrecut în această dimineață, în Plaza de la Región din Catarroja, un municipiu de lângă Valencia.
  • Fata de 25 de ani a venit acasă și a văzut trupurile părinților ei, al fratelui ei și cele două animale de companie ale acestora.

Presa din Spania scrie despre tragedia petrecut în localitatea spaniolă Catarroja.


Este vorba despre trei persoane și-au pierdut viața din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Victimele sunt un cuplu căsătorit și copilul lor, scrie levante-emv.com.


Cea care și-a găsit familia fără suflare a fost chiar fiica cea mare, care a intrat în casă și a văzut cadavrele părinților ei și ale fratelui ei.





Care a fost cauza morții celor trei români



Evenimentele s-au petrecut în această dimineață, în Plaza de la Región din Catarroja, un municipiu de lângă Valencia. Fata de 25 de ani a venit acasă și a văzut trupurile părinților ei, al fratelui ei și cele două animale de companie ale acestora.



Imediat, tânăra a apelat numărul de urgență 112 și a anunțat ca a ajuns acasă și și-a găsit familia fără suflare. Fratele ei avea de 20 de ani.


Cei trei români au murit din cauza arderii proaste a unei sobe improvizate.


"Pompierii din Valencia au acționat într-o casă din Catarroja unde o posibilă intoxicație cu monoxid de carbon a provocat moartea a trei persoane. Pompierii au efectuat măsurătorile corespunzătoare cu echipament de detectare a gazelor și au ventilat casa. Au murit și două animale de companie", este postarea de pe Tweeter, care s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Twitter/ Bombers Consorci VLC
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii