Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie! O a două persoană a murit, în urma accidentului de pe DN 22. În ce stare este a treia victimă

ro

12 Jun, 2020 12:52 2919 Marime text
  • O a doua victimă a decedat, în urma teribilului accident pe DN 22
  • A treia victimă este internată la spital, în Constanța. Este în stare stabilă

Un accident rutier pe pe DN 22 Constanța – Tulcea, în apropierea localității Baia, județul Tulcea, s-a soldat cu doi morți și un rănit.

Prima persoană decedată, din păcate, în ciuda eforturilor susținute depuse de echipajele de intervenție, s-a stins la fața locului. Celelalte două victime (femeie și bărbat) au fost transportate inconștiente la UPU Constanța cu elicopterul SMURD și echipajul SAJ. În acceastă dimineață, în ciuda eforturilor medicilor din spital, femeia a decedat.

Cea de-a treia victimă, din fericire, este în stare stabilă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier a fost întrerupt pe DN 22 Constanța – Tulcea, în apropierea localității Baia, județul Tulcea, după ce a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, fiind încarcerate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, în sprijin un elicopter SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. Victimele accidentului au fost două femei, în vârstă de 24 și 25 ani și un bărbat în vârstă de 24 ani, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii