Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unei șoferițe i s-a făcut rău la volan Carambol rutier pe bulevardul Mamaia! Două persoane rănite. Una din mașinile implicate are numere de Ucraina (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

26 Sep, 2022 11:48 6674 Marime text
 Imagine de la eveniment, foto: ZIUA de Constanța
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs pe bulevardul Mamaia. evenimentul rutier s-a produs între trei autoturisme. 

În urma impactului, două persoane au fost rănite, informează SAJ Constanța. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Intervine SMURD B2 Fripis.
 


Cele două vicctime prezintă traumatism cranio cerebral și au fost transportate la spital, informează medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa



În zonă traficul este deviat și circulația se desfășoară cu dificultate. Unul din autotusimele implicate în accidentul rutier produs are numere de Ucraina. 

Șoferiței care conducea autoturismul marca Hyunday i s-a făcut rău la volan și a avariat trei mașini parcate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii