Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Constanţa implicat într-un accident cu victime în judeţul Suceava. A părăsit locul accidentului. Celălalt şofer era băut

ro

28 Dec, 2018 07:00 2280 Marime text
Potrivit unui comunicat de presă postat ieri pe pagina oficială de internet a IPJ Suceava, la 26.12.2018, ora 13.58, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin "S.N.U.A.U. 112" despre faptul că, pe raza comunei Mălini, a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto a plecat de la faţa locului.

Ulterior, la ora 14.25, o femeie de 76 de ani, din comuna Fântâna Mare, pasager în unul din autoturismele implicate în tamponare a apelat "S.N.U.A.U. 112" şi a solicitat o ambulanţă întrucât acuza dureri la un braţ.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.
 
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la 26.12.2018, ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209B, un bărbat de 26 de ani, din comuna Mălini a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani, din judeţul Constanţa, după care, a plecat de la faţa locului.
 
Conducătorul auto de 26 de ani, întors ulterior la faţa locului a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de "vătămare corporală din culpă", "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe" şi "părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei", ce va fi soluţionat procedural.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii