Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia senatorului Vergil Chiţac accidentată, în Constanţa, pe trecerea de pietoni. Pe cine laudă şi pe cine e supărat senatorul

ro

19 Dec, 2019 00:10 4238 Marime text
 
Aseară, senatorul Vergil Chiţac, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că soția sa a fost lovită de o mașină, luni dimineață, pe o trecere de pietoni din Constanța.

Accidentul a avut loc într-o zonă intens circulată și a fost cauzat de un șofer care a susținut că nu a văzut-o pe femeie.

„Câți oameni mai trebuie să sufere pentru a se lua măsuri, banale de altfel”, se întreabă senatorul.

Iată, în continuare, mesajul, integral, aşa cum a fost postat de senator:

"Luni dimineata la ora 7.00 sotia mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni de la Scola 23 de pe str. Dezrobirii. Un sofer neatent a intrat in ea provocandu-i multiple rani si contuzii… la cap si pe tot corpul. Sigur ca nu are nici o scuza insa explicatia soferului a fost ca nu a vazut-o.
Spre meritul lor cei de la SMURD au venit rapid si au dus-o la UPU unde am gasit-o si eu. Discutand cu politistii am aflat ca mai erau cativa accidentati in situatii similare. Zilnic in orasul nostru, mai ales in diminetile cand inca e intuneric, se intampla astfel de grozavii din cauza proastei iluminari a trecerilor de pietoni.
In ultimii ani, in zona aceea au avut loc numeroase accidente, din care 4 au fost fatale. Se impune de urgenta iluminarea corespunzatoare a trecerilor de pietoni. Stau totusi si ma intreb de ce, in ciuda atator accidente, nimeni din primarie sau de la politie, nu a analizat si reparat aceasta deficienta. Cati oameni mai trebuie sa sufere sau sa moara pentru ca ei sa ia masuri, banale de altfel..."

Szrsa foto: captura postare Facebook/Vergil Chitac

 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii