Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful IPJ nu poate compara situaţia de la Constanţa cu cea din Capitală Valentin Burlacu - „Sunt convins că nu există cazuri. Poate izolat"

ro

12 Jan, 2012 00:00 2448 Marime text
seful ipj nu poate compara situatia de la constanta cu cea din capitalavalentin burlacu sunt convins
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MARINESCU IONEL 12 Jan, 2012 15:37 Dle Burlacu,cu respect vroiam sa va intreb daca ati auzit de Nicolae Emilian... Dvs sunteti "convins ca nu exista cazuri",dati-mi voie sa va contrazic si sa va rog sa va uitati cu atentie in ograda dvs.
  • de la CET 12 Jan, 2012 09:18 eu in locul lui Valentin Burlacu nu as fi atat de convins... doar daca ceea ce se intampla la sectia 5 dumnealui considera "un caz izolat". Acolo unde interlopii de la CET fac legea si daca ai cutezanta sa te duci sa faci o reclamatie pana sa iesi din sectie deja reclamatul te asteapta cu gasca in fata, si stai si te intrebi de unde o fi aflat... sau daca ai drum din intamplare pe strazile pe unde "politistele sub acoperire" isi fac treaba constati cu oarecare mirare cum la 2 metrii de ele este masina politiei.. probabail sa le pazeasca sau sa stea pestii in masina ca e frig afara.. da oare cine sa vada in cosnatnta? si cine sa indrazneasca sa spuna? Valentin Burlacu - „Sunt convins că nu există cazuri. Poate izolat"
  • Comanescu Jan 12 Jan, 2012 00:30 Dle Burlacu,cu respect vroiam sa va intreb daca ati auzit de Nitoi Cristinel... Dvs sunteti "convins ca nu exista cazuri",dati-mi voie sa va contrazic si sa va rog sa va uitati cu atentie in ograda dvs.