Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prostituată bătută şi umilită de rivala ei geloasă

ro

15 Nov, 2016 16:23 4305 Marime text
O prostituată a fost reţinută de poliţişti după ce şi-ar fi bătut rivala, mai tânără, şi i-ar fi luat banii şi telefonul mobil. Scenele s-au petrecut în plină zi, pe marginea Drumului Naţional 7.
 

O tânără de 21 de ani care se prostitua pe marginea Drumului Naţional 7, la intrare în Simeria, a fost bătută şi jefuită, în plină zi, de o altă prostituată, informează adevărul.ro.
 
Tânăra a rămas fără banii pe care i-ar fi strâns de la clienţii săi în ziua respectivă şi a cerut ajutorul poliţiştilor. A reclamat că a fost agresată, ameninţată cu moartea şi umilită de rivala sa.
 
„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat partea vătămată, o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Orăştie, care a reclamat că a fost deposedată de 150 de lei şi un telefon mobil, prin întrebuinţarea de ameninţări şi acte de violenţă, de către o altă tânără. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea unei femei în vârstă de 31 de ani, din municipiul Orăştie, suspectă de comiterea infracţiunii de  tâlhărie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
 
Femeia care a comis infracţiunile a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii