Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul criminalist Sadîc Zafer despre crima de la Murfatlar „Victima este într-o baltă de sânge, prezintă numeroase plăgi, tăiate/înţepate” (foto+video)

ro

02 Jul, 2018 03:30 11169 Marime text
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța au declanșat o amplă anchetă pentru a stabili cauzele care au declanșat crima, din oraşul Murfatlar, unde pe fondul unui conflict spontan, izbuncit între doi soţi, bărbatul şi-ar fi ucis soţia.
 
Sadîc Zafer, procurorul-şef Secţie Urmărire Penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care se ocupă de caz, a declarat, în această noapte că
 

,,se fac investigaţii în legătură cu, se pare într-un conflict conjugal, în cursul căruia soţul şi-a ucis soţia prin aplicarea mai multor lovituri cu mai multe obiecte înţepătoare, probabil cuţite.

Victima este în locuinţă, într-o baltă de sânge, prezintă numeroase leziuni pe corp, numeroase plăgi, tăiate-înţepate.

Soţul a fost cel care a sunat la telefonul de urgenţă 112 şi a anunţat organele de poliţie că şi-ar fi ucis soţia într-un conflict conjugal spontan.

Am înţeles din primele date că ar fi în proces de divorţ şi că ar fi fost un conflict spontan în cursul serii de 1 iulie 2018 în locuinţa comună.

Urmează să fie investigat, urmează să fie audiat, în legătură cu ce s-a întâmplat.

Când a anunţat la 112 ar anunţat că şi-a ucis soţia. Urmează să stabilim în cursul investigaţiilor dacă acesta consumase alcool’’.


Reamintim că, potrivit IPJ Constanţa, aseară, ,,în jurul orei, 20.52, un bărbat de 46 de ani, din orașul Murfatlar, a sesizat poliția despre faptul că și-ar fi ucis soția, în vârstă de 47 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit, cei doi aflandu-se în divorț. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști la fața locului și a fost reținut. Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment’’.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii