Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul criminal al femeii ucise la Delfinariu Nicolae Filimon rămâne după gratii

ro

18 Aug, 2016 00:00 2930 Marime text
 

Magistraţii Tribunalului Constanţa au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de Nicolae Filimon, de 33 de ani, din Constanţa, trimis în judecată pentru că ar fi înjunghiat-o de 11 ori pe Adriana Farcaş, de 33 de ani. Astfel, judecătorii menţin măsura arestării preventive. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Crima a avut loc la finele lunii mai, în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz de la Delfinariu, unde lucra femeia.
 
În rechizitoriul cauzei, procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, arată că în seara respectivă bărbatul ar fi băut un litru de ţuică, ar fi luat un cuţit, lung de aproape 30 de centimetri, şi era hotărât să ajungă la locuinţa surorii fostei iubite, pe care o bănuia că intervenise în relaţia lor şi din cauza acesteia s-au despărţit.
 
A intrat în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz de la Delfinariu, unde lucra Adriana Farcaş pentru a lua un pachet de ţigări, deşi nu avea bani la el.
 
„I-a cerut victimei să nu ţipe, să-i dea un pachet de ţigări, că nu-i face rău. Victima l-a refuzat. El a scos cuţitul şi a ameninţat-o să-i dea ţigări, că altfel o omoară. Femeia a ţipat. El a intrat după ea şi a înjunghiat-o“, a mai precizat Sadîc.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii