Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate! Reconstituirea crimei de la Delfinariu. „A încercat să mă înţepe cu cuţitul. L-am lovit de două ori“ (video)

ro

31 May, 2016 11:18 12551 Marime text


ZIUA de Constanţa prezintă în exclusivitate declaraţia unui tânăr, de 24 de ani, din Constanţa, martor la crima care a avut loc vineri seara, aproape de ora 21.30, în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz de la Delfinariu!
 
Marian Liviu Gurzun, de 24 de ani, din Constanţa, angajat al Diviziei de Pază, spune că a fost la un pas de a fi înjunghiat, însă s-a ferit în ultimul moment.
 
„Am auzit ţipete. Am traversat şoseaua. Am ajuns în faţa magazinului. Individul a încercat să mă lovească. Avea un cuţit. M-am ferit. Atunci l-am lovit cu tomfa în zona abdomenului. El a încercat să fugă. L-am lovit pentru a doua oară, în zona picioarelor. Am fugit după el. Din păcate nu l-am prins. Nici nu m-am mai gândit la frică. Am auzit femeia ţipând şi am intervenit“, a mai spus Marian Liviu Gurzun.
 
Amintim că în prezenta cauză, Nicolae Filimon, de 30 de ani, a fost arestat preventiv pentru că ar fi înjunghiat-o pe Adriana Farcaş, de 33 de ani, din Constanţa, de 11 ori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alle 02 Jun, 2016 08:12 Dacă erai barbat il opreai. Ce lovituri i ai dat tu???ca si gardian n aveai o statie cu tine????nu puteai fugari ucigasul si din aproape in aproape sa anunti politia unde se afla?unde s a dus? L ati lasat sa fuga linistit.eu as baga capul in pamant de rusine ca nu sunt un stare de nimic.tot ce tb sa faci era sa l urmaresti macar!!!!sa fie prins de atunci criminalul ordinar