Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru braconaj cinegetic Poliţiştii au găsit arme şi cartuşe de vânătoare

ro

18 Jul, 2015 00:00 4516 Marime text
Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Arme Periculoase din cadrul Poliţiei Judeţului Constanţa i-au depistat pe raza comunei Istria pe Ion S., de 59 de ani, din localitatea Sinoie, pe Gheorghe S., de 55 de ani, pe Adrian N., de 40 de ani, şi pe Constantin T., de 39 de ani, toţi trei din Constanţa.
 
Bărbaţii se deplasau pe o solă recoltată într-un autoturism de teren ce îi aparţine lui Constantin T. şi care era condus de Ion S. În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare cu glonţ calibrul 30-06, ce avea montată pe ţeavă o lanternă cu fascicul verde şi o lunetă, o altă armă de vânătoare calibrul 12, care avea montată pe ţeavă o lanternă cu fascicul alb, un dispozitiv de vizualizare pe timp de noapte, cu termoviziune, 10 cartuşe de vânătoare cu glonţ calibrul 30x06, 9 cartuşe de vânătoare calibru 12, cu proiectil unic.

În urma cercetărilor specifice, cei mai sus precizaţi aveau autorizaţiile de vânătoare expirate. Mai mult decât atât, bărbaţii sunt cercetaţi şi pentru utilizarea unor dispozitive interzise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii