Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția română Act de braconaj, la Bacău. Polițiștii fac cercetări

ro

15 Nov, 2023 14:39 842 Marime text


Sursa foto: Poliția Română




 La data de 14 noiembrie a.c, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău au fost sesizați despre faptul că lucrătorii Ocolului Silvic Traian au descoperit în fondul cinegetic Parincea un exemplar din rasa căprior, decedat, conform Poliției Române.


La data de 14 noiembrie a.c, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău au fost sesizați despre faptul că lucrătorii Ocolului Silvic Traian au descoperit în fondul cinegetic Parincea un exemplar din rasa căprior, decedat.

„Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, de 68 de ani, din comuna Parincea, în timp ce se afla în Fondul Cinegetic Parincea, împreună cu un alt bărbat, de 71 de ani, din comuna Ungureni, ambii deținători legali de arme, ar fi executat un foc de armă asupra unui exemplar căprior, rezultând decesul acestuia.”, arată un comunicat al poliției.

 
Polițiștii au ridicat armele și muniția în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală, fără drept.
 
 Citește și
Percheziții ale polițiștilor într-un dosar de tăinuire
         
 
 
 
 

 
 
 
 
 
         
 
 
 
 
         
 

 
         
 
 
 
 
         
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii