Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un caz de braconaj cinegetic, la Tulcea. Bănuiții ar fi capturat un porc mistreț

ro

03 Nov, 2023 12:03 884 Marime text
 foto: Pexels La data de 2 noiembrie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, într-o cauză, privind săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.


Din cercetări a reieșit că, la data de 30 octombrie 2023, bănuiții ar fi capturat, de pe un fond cinegetic, un porc mistreț.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe obiecte utile soluționării cauzei, transmite IPJ Tulcea.

Totodată, la domiciliile persoanelor bănuite au fost descoperiți 6 câini, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost folosiți la comiterea infracțiunii.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor, Secției 1 Poliție Rurală, Serviciului Criminalistic, Serviciului de Poliție Delta Dunării, precum și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Totodată, au fost aplicate 11 contravenții, în valoare de 113.000 de lei

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 


Citește și: 

Victimă sechestrată și exploatată sexualPoliția dezvăluie detalii șocante despre o rețea de trafic de persoane (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii