Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nici hoţii nu mai sunt ce-au fost A vrut să spargă o casă de amanet din Constanţa, dar s-a speriat şi a fugit

ro

08 Nov, 2016 07:52 1993 Marime text
Poliţiştii din Constanţa caută un individ sau mai mulţi, care în noaptea de sâmbtătă spre duminică, în jurul orei 04:00 ar fi încercat să dea spargerea la o casă de amanet de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, în zona CET.
 
Din cercetările de până acum, reiese că alarma unităţii comerciale nu s-ar fi declanşat imediat din cauza unui scurtcircuit. Totuşi, hoţii nu au reuşit să intre în casa de amanet, deoarece, s-ar părea că i-a speriat şi i-a pus pe fugă o bucată de tencuială care s-a desprins şi a căzut.
 
Tentativa de furt a fost descoperită a doua zi de dimineaţă de angajatele casei de amanet, care au sunat la 112. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii care au luat amprente şi au început cercetările.
 
Anchetatorii cred că individul care ar fi vrut să prădeze casa de amanet a lovit cu putere uşa sperând că o va putea sparge, însă în acel moment s-a desprins o bucată din plafonul încăperii, lucru care ar fi provocat şi scurtcircuitul care a făcut ca alarma să nu se declanşeze. Cert este că presupusul hoţ nu a mai apucat să-şi ducă planul până la final şi s-a făcut nevăzut. Angajatele casei de amanet spun că din unitate nu lipseşte nimic.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de furt, iar acum lucrează pentru restrângerea cercului de suspecţi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii