Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motociclist din Constanţa în stare gravă în urma unui accident. Are mare nevoie de ajutor! Mesajul iubitei

ro

23 Feb, 2020 00:30 25381 Marime text
motociclist din constanta in stare grava in urma unui accident are mare nevoie de ajutor mesajul iubitei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu 04 Jun, 2020 16:53 Persoanele acestea sunt conștiente de riscuri , dar aici e vb de a ajuta un om nu reguli si altele. Afi te înțelegem, dar Msg tau nu are relevanta cu ce cere aceasta fata.
  • Ionut 24 Feb, 2020 00:50 Poate nu ai inteles ca era in timpul serviciului te rog sa nu mai vorbesti daca nu stii. In loc sa dati o mana de ajutor sa donati sange . Comentati unii aiurea
  • Adi 23 Feb, 2020 11:10 Nu ma bucur de raul altuia dar tot Vineri pe Bdul 1 Decembrie am vazut 3 "cascadori" pe motociclete care ignorau semnul de limitare al vitezei la 30 km/h!!De mult timp ma intreb daca exista o Politie a circulatiei rutiere/Politie locala care sa ia masuri necesare mai ales fata de astfel de "viteji" nu numai in ale motociclismului dar si-n cazuri auto, fiindca sunt cativa care si-au scos tobele de esapament sau le-au facut "sita" ca sa produca mai mult zgomot...dar cine sa ia masuri.Nu mai spun ca in unele seri cei cu automobile fac "liniute" in trafic ceea ce este periculos si inconstient!!Cum poti evita un accident cand nu respecti regulile in trafic???