Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN O nouă misiune umanitară de transport aerian

ro

05 Sep, 2023 10:38 720 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei noi misiuni umanitare marți, 5 septembrie 2023, la ora 9.00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru transportarea aeriană a unui pacient diagnosticat cu arsuri de la Spitalul Clinic de Urgențe „Bagdasar-Arsenie” din București la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania.
 
Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei noi misiuni umanitare marți, 5 septembrie 2023, la ora 9.00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru transportarea aeriană a unui pacient diagnosticat cu arsuri de la Spitalul Clinic de Urgențe „Bagdasar-Arsenie” din București la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania, transmite un comunicat din partea Ministerului Apărării Naționale.
         
Aeronava militară de tipul C-27 J Spartan aparținând Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat în această dimineață pe ruta București-Lubeck și retur.
 
Misiunea se execută la solicitarea şefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborurilor este formată din specialiști ai Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din capitală, a încheiat sursa citată.


Citește și:
MApN: Misiune umanitară de transport aerian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii