Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motociclist din Constanţa în stare gravă în urma unui accident. Are mare nevoie de ajutor! Mesajul iubitei

ro

23 Feb, 2020 00:30 25360 Marime text
Vineri, în jurul prânzului, a avut loc în municipiul Constanţa, în intersecţia dintre bulevardul Tomis şi strada Traian, un accident de circulaţie.
 
În evenimentul rutier au fost implicate o motocicletă şi un autoturism.
 
Conform unui comunicat al IPJ Constanţa „în jurul orei 12.15, un bărbat de 20 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, pe banda numărul 3, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Traian și după ce a trecut de intersecția cu strada Dragoș Vodă nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către dreapta, în banda numărul 2, și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 23 de ani, care se deplasa pe bulevardul Tomis, pe banda numărul 2”.

Ceea ce părea atunci un accident cu urmări minore nu s-a dovedit deloc aşa.
 
Motociclistul are o serie de răni grave atât la coloană cât şi la coaste, iar corpul.
 
În această situaţie prietena lui a postat, pe grupurile de socializare, un anunţ şi totodată un apel umanitar, pe care îl redăm, integral:  
 
„Iubitul meu, Matei Alexandru Lucian, a fost implicat într-un grav accident cu motocicleta, a suferit multiple leziuni, are patru coaste şi coloana ruptă , nu îşi mai simte corpul de la brâu în jos.

A fost trimis de urgență la Bucureşti, la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde urmează să fie operat săptămâna viitoare, starea lui fiind critică, organismul nu rezistă momentan anesteziei.

Medicii ne-au pus în temă de acum pentru că va avea nevoie de mult sânge, operaţia pe coloană fiind una foarte dificilă.
Facem un apel umanitar către toți cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguină.

Donarea se poate face la orice Centru de Recoltare din țară, cu rugămintea să menționați că donați pentru Matei Alexandru-Lucian, internat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, secţia neurochirurgie.

Vă mulţumesc”!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu 04 Jun, 2020 16:53 Persoanele acestea sunt conștiente de riscuri , dar aici e vb de a ajuta un om nu reguli si altele. Afi te înțelegem, dar Msg tau nu are relevanta cu ce cere aceasta fata.
  • Ionut 24 Feb, 2020 00:50 Poate nu ai inteles ca era in timpul serviciului te rog sa nu mai vorbesti daca nu stii. In loc sa dati o mana de ajutor sa donati sange . Comentati unii aiurea
  • Adi 23 Feb, 2020 11:10 Nu ma bucur de raul altuia dar tot Vineri pe Bdul 1 Decembrie am vazut 3 "cascadori" pe motociclete care ignorau semnul de limitare al vitezei la 30 km/h!!De mult timp ma intreb daca exista o Politie a circulatiei rutiere/Politie locala care sa ia masuri necesare mai ales fata de astfel de "viteji" nu numai in ale motociclismului dar si-n cazuri auto, fiindca sunt cativa care si-au scos tobele de esapament sau le-au facut "sita" ca sa produca mai mult zgomot...dar cine sa ia masuri.Nu mai spun ca in unele seri cei cu automobile fac "liniute" in trafic ceea ce este periculos si inconstient!!Cum poti evita un accident cand nu respecti regulile in trafic???