Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Economiei, despre litoral „Sunt prețuri mari dar acestea nu sunt o barieră pentru români”

ro

15 Jul, 2020 08:30 1310 Marime text
  • Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, a declarat că litoralul românescu nu e unul ieftin, dar asta nu constituie o barieră pentru turiști.

Ministrul Economiei a declarat marți seară, pentru Digi24, că litoralul românesc nu e unul ieftin, dar se găsesc servicii pentru toate buzunarele. El le-a recomandat românilor să-și petreacă vacanțele în țară, mai ales în contextul situației speciale generate de epidemia de coronavirus. A admis, totuși, că pe litoralul nostru mai e de lucrat la capitolele prețuri și calitatea serviciilor. Totuși, nici nu se pune problema ca statul să intervină pentru ca prețurile să scadă.

„Eu am tot spus: atât timp cât cererea este mai mare decât oferta, ceea ce se întâmplă pe litoral în acest moment, e regulă de piață simplă, elementară, nu trebuie s-o inventăm noi. Evident că prețul nu e o barieră pentru românii care vor să se ducă la mare. Sunt prețuri mari, dar există și clienți pentru prețurile mari, că altfel n-ar exista prețurile mari sau ar fi gol acolo, și există prețuri medii sau mai mici pentru oamenii care nu-și permit acest lucru. Dacă vrei să te duci într-un club de fițe din Mamaia, plătești pentru acel club de fițe din Mamaia. Din păcate, te duci într-un club de fițe din Mamaia, nu respecți regulile și eventual, Doamne ferește!, pleci îmbolnăvit de acolo”, a declarat Virgil Popescu, pentru Digi24.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii