Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:09 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Prodan, managerul cântăreţei Alexandra Stan, a scăpat de DNA?

ro

28 Nov, 2013 00:00 1335 Marime text
Marcel Prodan, managerul cântăreţei Alexandra Stan, de 24 de ani, din Constanţa, ar fi ieşit din colimatorul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conform unor surse avocăţeşti, procurorii DNA au decis că bărbatul nu se face vinovat de acuzele de şantaj aduse de Alexandra Stan.

Pe data de 18 iunie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că „pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulate de către artista Alexandra Stan împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj”. „Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era”, conform Parchetului General al României. La data de 25 iunie, DNA a anunţat că s-a început urmărirea penală faţă de Vasile Marcel Prodan, administrator al SC Maan Music Studio SRL şi persoana juridică SC Maan Music Studio SRL, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de şantaj.

„La data de 15 iunie 2013, învinuitul Prodan Vasile Marcel a exercitat violenţe asupra persoanei vătămate cu scopul de a o determina să renunţe la o sumă de peste 40.000 de euro pe care partea vătămată o pretindea de la învinuit. Această sumă ar fi trebuit să fie achitată părţii vătămate în baza unui contract comercial încheiat cu SC Maan Music Studio SRL. Învinuitului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.
Faţă de învinuitul Prodan Vasile Marcel, procurorii au luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe un termen de 30 de zile”, au conchis procurorii DNA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii