Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestari dedicate Zilei Mediului

ro

05 Jun, 2010 03:37 1855 Marime text
Ziua Mondială a Mediului, sărbătorită pe data de 5 iunie, reprezintă un moment prielnic pentru organizarea de evenimente speciale care să amintească oamenilor despre importanţa protejării mediului.

Cu acest prilej, Comisariatul Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa organizează o serie de evenimente care au ca scop conştientizarea importanţei protecţiei mediului.

Astfel, împreună cu Şcoala Generală nr. 1 din Poarta Albă, se organizează un concurs judeţean intitulat „Natura mai aproape de noi", în cadrul căruia reprezentanţii APM Constanţa şi conducerea şcolii vor premia, pe secţiuni, cele mai bune şi mai inspirate desene şi colaje precum şi cele mai creative costume realizate din materiale ecologice.

De asemenea, Comisariatul Judeţean Constanţa organizează a VII-a ediţie a concursului anual de pescuit, dar şi o acţiune de ecologizare a unui sector de plajă precum şi un workshop pe teme de legislaţie de mediu destinat Corpului Voluntarilor de Mediu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii