Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Surse. Gabriel Anghel, de la Asado. Mandate de arestare puse în aplicare de polițiștii din Constanța

ro

23 Sep, 2023 16:17 1143 Marime text
Poliția în acțiune. Foto: facebook/DGPMB
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au pus în aplicare mai multe mandate de arestare.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au pus în aplicare mai multe mandate de arestare, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 22 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 52 de ani, pe numele căruia Judecătoria Lehliu Gară a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 7 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 22 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 55 de ani, față de care Curtea de Apel Constanța a dispus arestarea în vederea extrădării către autoritățile judiciare din Germania, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, a încheiat sursa citată.
 
UPDATE 

Potrivit unor surse, cel în cauză ar fi Gabriel Anghel, „patronul spiritual“ al localului Asado, din Constanța, care a fost condamnat definitiv, conform portalului instanțelor de judecată, la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare, pentru lovire sau alte violențe dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Sentința a fost dată în dosarul 22490/212/2020 în care Vlad Valentin Mănescu, fiul Ramonei Mănescu, fostul ministru al Afacerilor Externe, ar fi fost agresat în Constanța, în urma unui conflict privind un loc de parcare.

 
Citește și:

Fiul fostului ministru de Externe Ramona Mănescu, agresat la Constanța. Condamnare definitivă!


Știri Constanța: Conflict între un copil și un tânăr, în Constanța. Oficial de la Poliție

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii