Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update. Surse - fiul unui fost procuror DIICOT. Știri Constanța Conflict între un copil și un tânăr, în Constanța. Oficial de la Poliție

ro

23 Sep, 2023 16:01 1754 Marime text

Poliția municipiului Constanța a fost sesizată în data de 23 septembrie în legătură cu un incident de agresiune fizică în care un minor de 16 ani a fost implicat.

Potrivit informațiilor primite, conflictul a avut loc pe strada Dispensarului și a fost rezultatul unei altercații între minor și un bărbat în vârstă de 22 de ani.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei  01.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, de 16 ani, ar fi fost agresat fizic, pe strada Dispensarului.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, în urma unui conflict spontan, minorul, de 16 ani, și un bărbat, de 22 de ani, s-ar fi agresat fizic reciproc. 
Minorul a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penal sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și vătămare corporală.

UPDATE:

Potrivit unor surse, minorul este fiul unui fost procuror DIICOT.

Citește și:

Știri ConstanțaImagini de la fața locului. Gest inuman! Nou-născut abandonat între pietre, spre apă, la Eforie Nord (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii